Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogyan tudnék az LG KP 502-re...

Hogyan tudnék az LG KP 502-re Wifi-t, és GPS-t letölteni? Fontos!

Figyelt kérdés
FONTOS!
2011. júl. 4. 21:08
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
DE HOGY A JÓ BÜDÖS FENÉBE ÉRTESSÜK MEG VELED? NEM LEHET OLYAN TELEFONRA WIFIT RÁRAKNI AMIN NINCS. VEGYÉL OLYAN TELEFONT AMIBE VAN. Jaj istenem. De imádom amikor valamit többször is elmondanak a kérdezőnek hogy nem lehet de azért is lehet szerinte :).
2011. júl. 4. 23:30
 22/47 anonim ***** válasza:

"ha valamit nem tudtok ne irjatok:S"

lehet hogy csak félreírtad de elmondom: éppen hogy itt mindenki tudja a kérdésedre a választ és mindenkinek igaza is van.

2011. júl. 4. 23:32
 23/47 anonim ***** válasza:
jippíííííí :'D Ámen srácok :D
2011. júl. 4. 23:32
 24/47 A kérdező kommentje:

Jó értem és kösz. nézek valami jó nokiát amibe vannak ezek a dolgok, mert az igazi telefonokat a nokia gyártja nem a szar LG amibe még egy nyamvadt wifi sincs... NOKIA A KIRÁLY!

kösz mégegyszer már értem h nem lehet megcsinálni

2011. júl. 4. 23:33
 25/47 A kérdező kommentje:
SOHA NE VEGYETEK LG!!!!!
2011. júl. 4. 23:34
 26/47 anonim ***** válasza:
elég.
2011. júl. 4. 23:37
 27/47 anonim ***** válasza:

ÁÁÁÁÁÁ. TÁVOZZ SÁTÁN. CSAK A LEGTAPASZTALATLANABB KÉPES AZT MONDANI HOGY A NOKIA A KIRÁLY!! A CSŐD SZÉLÉN VANNAK MERT MÁR ALIG VESZIK A TELEFONJUKAT. ÚRISTEN ILYET MONDANI. Eszem megáll. A CSŐD SZÉLÉN VAN MERT ANNYIRA ELAVULT OP. RENDSZERÜK VAN. NEHOGY VEGYÉL MÁR. AZ LG na az jó telefonokat gyárt felső kategóriába. HÁNY ÉVES VAGY TE? OMG. 1 RÉGI TELEFONRÓL ELÍTÉLED AZ EGÉSZ CÉGET???? NORMÁLIS VAGY?

Bocs a goromba hangnemért de hát ilyet még életemben nem láttam.

2011. júl. 4. 23:37
 28/47 anonim ***** válasza:
Esküszöm mindjárt kifekszek. KO-t kaptam az istenkáromlásodtól. AZ LG TÖBB MILLIÁRDSZOR JOBB MINT AZ A *** NOKIA. AZ LG JÓ TELEFONOKAT GYÁRT FŐLEG ANDROIDOSAT.
2011. júl. 4. 23:39
 29/47 A kérdező kommentje:
semmibaj. eléggé csalódtam az LG-be mint azt láthatod és a nokiák sokáig birják meg a világ legjobb mobiljait ők gyártják ez köztudott, nameg van a c3ban wifi például, de érintős nokiát fogok venni mert nagyon tetszik a rendszer meg könnyű is kezelni haverom mondta, szal NOKIA 4 EVER!!!!!
2011. júl. 4. 23:42
 30/47 anonim ***** válasza:
azt a huncut csibész fajtádat már!
2011. júl. 4. 23:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!