Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Hogy lehet letölteni wifi-vel...

Hogy lehet letölteni wifi-vel telón?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Most kaptam egy telót.

Androidos, van rajta wifi, de igazán én nem értek ezekhez e telefonokhoz.Le szeretnék tölteni egy játékot.A neve: Speedx 3D.

..De amikor suliba voltam, a wifit bekapcsoltam, de nem lehetett felmenni a netre.

Akkor most mit,hogy csináljak?

Bocs a buta kérdésért, de egyáltalán nem számítottam, hogy ilyen telefont kapok....

2011. márc. 22. 15:34
 1/1 anonim ***** válasza:

Attól, hogy a wifit bekapcsolod a telefon nem tudja hova csatlakozzon.

Beállítások/vezeték nélküli és mobilnet beállítások a wlan menüpontban ha bekapcsolod a wlant kilistázza mik az elérhető wifi hálózatok, ha nyílt csatlakozik, ha jelszavas értelemszerűen be kell írnod. Ilyenkor megjegyzi és többet nem kell. A market használatához gmail címre vagy google accountra lesz szükséged ha eddig nem regisztráltál

2011. márc. 22. 15:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!