Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Szórakozásból írják ki...

Szórakozásból írják ki minden egyes nap, hogy hogyan lehet letölteni WIFI-t meg GPS-t a telefonra?...

Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 22:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ennyit ér középiskolai informatikai oktatási rendszerünk, meg ebbe az iskolába járók.. Iphonjuk van...
2011. júl. 4. 22:17
 2/18 anonim ***** válasza:
49%

Chuck Norris képes letölteni a wifit és GPS-t ráadásul akárhol befogja.:D

De ha egy átlag embert nézünk, na látod ezt én sem értem.

Talán tényleg azért mert ilyen fasza oktatás van például informatikából.

2011. júl. 4. 22:19
 3/18 A kérdező kommentje:
De most komolyan... Siralmas.... Tény hogy infós suliba járok, de már az előtt is tudtam alapvető dolgokat( gépet összerakni, telót b@sztatni) mielőtt ezen a téren kezdtem el tanulni. Pedig azért a mai világban ennyi beleférne. És most nem lenézni akarok senkit,mert nekem is van csomó dolog amihez nem értek, de utánanézek, és nem csinálok hülyét magamból...
2011. júl. 4. 22:20
 4/18 A kérdező kommentje:
Én infón programozok pl. De akkor is... annyira felbasznak az emberek...
2011. júl. 4. 22:21
 5/18 anonim ***** válasza:

Ezen nincs értelme felbosszantanod magadat.

Képzeld el hány ember vezet úgy nap mint nap hogy nem tudja hány hengeres az autójának a motorja. Vagy hogy mire jó a szelep, a dugattyú, a szimmering. Vagy hogy esetleg meg kéne nézni legalább az olaj mennyiségét hetente egyszer.

A hugom (huszonéves, több mint 4 éve van jogsija) tegnap látott először szétbontva motorblokkot. Láttad volna azokat a csodálkozó szemeket amikor elmagyaráztam, hogy a kezemben tartott dugattyú percenként 3000-szer mozog fel-le a hengerben amikor a fordulatszámmérő 3000-et mutat...

2011. júl. 4. 22:29
 6/18 A kérdező kommentje:
Figyu tényleg nem kötekedni akarok vagy ilyesmi, de azért mégiscsak a betyárját nekíííjjje :D
2011. júl. 4. 22:32
 7/18 anonim ***** válasza:

szerintem ez a kérdés is farokkorbács után ordít:

- ha androidos telót veszek, akkor ingyen netezhetek?

2011. júl. 4. 22:36
 8/18 A kérdező kommentje:
hát igen..
2011. júl. 4. 22:37
 9/18 anonim ***** válasza:
Első vagyok.. Mai világunkban egy tizen-huszonéves srácnak, aki multimédiás eszközöket vásárol, netet használ, alapvető ismeretei közé kellene tartoznia annak mi az a WiFi, Bluetooth, GSM, GPS, (2G, 3G, EDGE soroljam?), és egy picit, hogy hogyan működik.. Én mondjam el neki majd 70 évesen???
2011. júl. 4. 22:38
 10/18 A kérdező kommentje:

Utolsó teljesen egyetértek veled :)

Én is tizen huszon éves vagyok, és igazából nem az iskolán múlik

2011. júl. 4. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!