Szórakozásból írják ki minden egyes nap, hogy hogyan lehet letölteni WIFI-t meg GPS-t a telefonra?...
Figyelt kérdés
2011. júl. 4. 22:13
11/18 anonim válasza:
nekem a legfőbb gondom nem is az, hogy megkérdezik hanem h NAPONTA ahelyett h rákeressen és utána esze ágába se jutna ilyen marhaságot kérdezni, minketse bosszantana fel és magát se járatá le:)))
12/18 anonim válasza:
Egyrészt biztos van aki poénkodni akar ezzel.
Másrészt hányat tudnál mutatni,mondjuk 2 héten belül?Olyan sok nincs azért.
13/18 anonim válasza:
Én erre csak azt tudom mondani, hogy nem mindenki a számítástechnika és internet világában nőtt fel. És itt nem kimondottan az 50 évesekre gondolok. Én 30 éves vagyok, de csak nagyon-nagyon halovány szinten tanultam 1 évig számtechet, kb. annyira emlékszem, hogy kell megírni egy dokumentumot és formázni. Próbálok sok mindennek utána nézni, de bizony van, hogy itt kérdezem meg a dolgokat, mert talán érthetőbben leírják, mint máshol.
Szerintem ezen ne húzd fel magad. Tény, hogy nem mindenkinek olyan világos az egész, mint neked.
Örülj neki, hogy te tudod. Más ember meg másban profi.
14/18 A kérdező kommentje:
Szerintem ezt a profi dolgot már megbeszéltük fentebb
2011. júl. 5. 13:39
15/18 anonim válasza:
Szia! Tényleg jogos a "felháborodásod", hogy ennyire alap dolgokat nem tudnak egyes kérdezők, hogy a wifit, gps-t nem lehet rátölteni a telefonra. Még idegtépőbb, mikor huszadszorra is elmondják, hogy nem lehet, de ő mégis állítja, hogy valahogy mégiscsak lehet. Meg tényleg úgy van ahogy írod. Lassan minden napra jut egy ilyen kérdés. Én sem vagyok profi telefon témában, de azért nem ennyire. Telefont szeretnék hamarosan venni, de kb. 1 hónapja itt olvasom a kérdéseket, hogy melyiket érdemes, mit hogy kell csinálni egy androidosnál stb... (Már azt is tudom, Nokiát nem szabad.) Ettől függetlenül biztos lesz olyan, hogy elakadok, de nem ilyen szinten. 12.50-es voltam ismét.
16/18 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod. ha valami nem megy az új telefonnal kapcsolatban nyugodtan kérdezz, normális kérdésekre szívesen válaszolnak NORMÁLISAN az értelmesebb válaszadók :)
2011. júl. 8. 07:43
18/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!