Samsung Galaxy Ace? Valaki ért hozzá?

Átküldi de nem játsza le a fájlt.se videót. Azt megtudod mondani hogy neked hogy sikerült?
Én csak simán átmásoltam, újabban már ezt is wifin keresztül küldöm telóra, aztán Mobo player-t elindítom megkeresem a filmet és már játsza is. Ha a gyári lejátszóval próbálod akkor lehet az lesz a gond. Azok nem mindig szeretik az avi fájlokat.
és még annyit hogy írtad hogy az időjárás jelzőt is használod és nekem meg azt írja ki hogy: Az időjárási adatok nem elérhetők
Net kell neki, hogy frissítsen. Ha van akkor megnyomd a menü gombot és akkor ott szokott lenni egy Frissítés felirat. Azzal frissíted és máris lesz adat.
A másik hogy rá lépek a navigációra és csak annyit ír ki hogy várakozás a helyre utána elsötétül és kilép
Az a navigáció felejtős. Én még egyszer nem láttam volna, hogy valakinél működött. Ott van helyette a Google Maps, de az net nélkül nem funkcionál. A Sygic Aura egy meglehetősen jó navigációs program és még net se kell neki a térképek miatt.
Játékokat meg nem találok rajta szerintem nincsen
Nem minden androidos telón vannak előretelepített játékok. Azokat külön kell letölteni.
és még egy utólsó kérdés hogy akkor ha nincs az a wifim de számítógépen van neten de vezetékes(digis) akkor ha telóról akarok internetezni akkor külön kell érte fizetni?
Igen. Mert a teló az a mobilszolgáltató hálózatán keresztül csatlakozik a nethez és az úgy pénzes. Ráadásul ha nincs netelőfizetés a díjcsomagban akkor sokat fizetsz. Kötni lehet a telóhoz netet az meg ugyebár megint pénzes de még mindig olcsóbb mint ha simán neteznél. Ezért célszerű venni egy wifis routert és akkor a kábelos netet tudod szétosztani a "levegőbe". Erre rácsatlakozva már nem a mobilszolgáltatód hálózatán keresztül használja a netet hanem a digis netet. Így már viszont nem fizetsz a telefonos netezésért.

s még annyit hogy te kb mennyit szoktál vizetni havonta így hogy ezeket a programokat használod meg minden.
Semmit. A programok használatáért nem kell fizetni.
ja és hogy most melyik csomagba vagy?
Like, ebben van 50MB mobilnet is túlforgalmazás nélkül. Kb. 35MB amit el is használok. Ez ritkán van használva, wifin viszont többet.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!