Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace? Valaki...

Samsung Galaxy Ace? Valaki ért hozzá?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy tegnap vettem a telót előfizusan és nem működik rajta semmi. Internetre gondolok elsőnek,gps,térkép, meg semmit tudtommal ezekért nem kell fizetni még sincs rajta net. Egyedül csak zenéttudok halgatni rajta amiket eddig rátettem meg képeket nézegetni. mást nem. elég bonyolult ez a telefon. és ha ez számít a mix csomagba vagyok szóval már lement az egyenleg de elöfizus vagyok és azt se tudom vissza állítani. vslski tudna nekem segíteni??
2011. júl. 3. 11:45
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
értem:) akkor te eléggé értesz hozzá! bocsi hogy így kérdezősködök de tényleg nem tudom kitől kérdezni , szervizbe meg ilyen hülyeségekkel nem akarok menni. Most próbálok filmet rárakni gépről telóra de nem sikerül. Átküldi de nem játsza le a fájlt.se videót. Azt megtudod mondani hogy neked hogy sikerült? és még annyit hogy írtad hogy az időjárás jelzőt is használod és nekem meg azt írja ki hogy: Az időjárási adatok nem elérhetők. A másik hogy rá lépek a navigációra és csak annyit ír ki hogy várakozás a helyre utána elsötétül és kilép.Játékokat meg nem találok rajta szerintem nincsen. Nem értem. és még egy utólsó kérdés hogy akkor ha nincs az a wifim de számítógépen van neten de vezetékes(digis) akkor ha telóról akarok internetezni akkor külön kell érte fizetni? Légyszíves válaszolj ezekre a kérdésekre. köszönöm:)
2011. júl. 3. 18:50
 12/18 anonim ***** válasza:

Átküldi de nem játsza le a fájlt.se videót. Azt megtudod mondani hogy neked hogy sikerült?

Én csak simán átmásoltam, újabban már ezt is wifin keresztül küldöm telóra, aztán Mobo player-t elindítom megkeresem a filmet és már játsza is. Ha a gyári lejátszóval próbálod akkor lehet az lesz a gond. Azok nem mindig szeretik az avi fájlokat.

és még annyit hogy írtad hogy az időjárás jelzőt is használod és nekem meg azt írja ki hogy: Az időjárási adatok nem elérhetők

Net kell neki, hogy frissítsen. Ha van akkor megnyomd a menü gombot és akkor ott szokott lenni egy Frissítés felirat. Azzal frissíted és máris lesz adat.

A másik hogy rá lépek a navigációra és csak annyit ír ki hogy várakozás a helyre utána elsötétül és kilép

Az a navigáció felejtős. Én még egyszer nem láttam volna, hogy valakinél működött. Ott van helyette a Google Maps, de az net nélkül nem funkcionál. A Sygic Aura egy meglehetősen jó navigációs program és még net se kell neki a térképek miatt.

Játékokat meg nem találok rajta szerintem nincsen

Nem minden androidos telón vannak előretelepített játékok. Azokat külön kell letölteni.

és még egy utólsó kérdés hogy akkor ha nincs az a wifim de számítógépen van neten de vezetékes(digis) akkor ha telóról akarok internetezni akkor külön kell érte fizetni?

Igen. Mert a teló az a mobilszolgáltató hálózatán keresztül csatlakozik a nethez és az úgy pénzes. Ráadásul ha nincs netelőfizetés a díjcsomagban akkor sokat fizetsz. Kötni lehet a telóhoz netet az meg ugyebár megint pénzes de még mindig olcsóbb mint ha simán neteznél. Ezért célszerű venni egy wifis routert és akkor a kábelos netet tudod szétosztani a "levegőbe". Erre rácsatlakozva már nem a mobilszolgáltatód hálózatán keresztül használja a netet hanem a digis netet. Így már viszont nem fizetsz a telefonos netezésért.

2011. júl. 3. 19:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Mostmár értem. Köszönöm a segítséget. És még annyit hogy te kb mennyit szoktál vizetni havonta így hogy ezeket a programokat használod meg minden. csak úgy hogy körülbelül majd mennyire számítsak majd ha átváltottam másik csomagra és lesz netem. játékok letöltése,navigálás,térkép,filmnézés meg ilyenekre gondolok nem úgy hogy egész nap a neten vagyok mert ahhoz itt van a gépem :D ???
2011. júl. 3. 20:22
 14/18 A kérdező kommentje:
ja és hogy most melyik csomagba vagy? én most ebbe a mix csomagba vagyok azért nincs pénz rajta és net :S
2011. júl. 3. 20:23
 15/18 anonim ***** válasza:

s még annyit hogy te kb mennyit szoktál vizetni havonta így hogy ezeket a programokat használod meg minden.

Semmit. A programok használatáért nem kell fizetni.

ja és hogy most melyik csomagba vagy?

Like, ebben van 50MB mobilnet is túlforgalmazás nélkül. Kb. 35MB amit el is használok. Ez ritkán van használva, wifin viszont többet.

2011. júl. 3. 20:32
 16/18 A kérdező kommentje:
most néztem ezt a like díjcsomagot ezt kellett volna nekem is. Akkor most be kell mennem megint átváltani vagy telón keresztül ezt megcsinálják?
2011. júl. 3. 21:06
 17/18 anonim ***** válasza:
A Like csomag megkötéséhez mindenképpen kell egy érvényes felsőoktatási diákigazolvány úgyhogy szerintem erre a csomagra nem tudsz átváltani csak úgy ügyfélszolgálaton keresztül de megpróbálhatod. Meg nem tudom, hogy van-e tarifahűség a mix-nél. Mert ha van akkor addig nem tudod átváltani erre amíg ez le nem járt.
2011. júl. 3. 22:16
 18/18 A kérdező kommentje:
köszi szépen a segítséget:) Most hívtam fel az ügyfélszolgálatot és bekapcsoltattam a mobilnetet azt a 990ft-ost. 10 percet mondott addig aktiválják de még mindig semmi.. ennyi gondom még sose volt egy telóval. namindeggy...azért köszönöm a segítséget..
2011. júl. 4. 09:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!