Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Samsung Galaxy Ace? Valaki...

Samsung Galaxy Ace? Valaki ért hozzá?

Figyelt kérdés
Az a problémám hogy tegnap vettem a telót előfizusan és nem működik rajta semmi. Internetre gondolok elsőnek,gps,térkép, meg semmit tudtommal ezekért nem kell fizetni még sincs rajta net. Egyedül csak zenéttudok halgatni rajta amiket eddig rátettem meg képeket nézegetni. mást nem. elég bonyolult ez a telefon. és ha ez számít a mix csomagba vagyok szóval már lement az egyenleg de elöfizus vagyok és azt se tudom vissza állítani. vslski tudna nekem segíteni??
2011. júl. 3. 11:45
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:

Ha nincs pénz a kártyán vagy nem csatlakozol wifi hálózathoz nem is csoda, hogy nem tudsz netezni.

A GPSért tényleg nem kell fizetni csak a gond ott van, hogy a gyári program, a Google Maps, meg netet igényel ami meg ha nem wifi akkor fizetős.

2011. júl. 3. 14:05
 2/18 A kérdező kommentje:
Azt se tudom mi az a wifi. Igen azt tudom hogy fizetni kell de azt mondták mikor megvettem a telót hogy 1 hónapig ingyen használhatom az internetet. és közbe meg semmi nem működik rajta. akkor most vigyem vissza és mondjam hogy állítság be vagy más csomagba és azért is külön kell még fizetni? vagy hogy van ez ?
2011. júl. 3. 14:18
 3/18 anonim ***** válasza:

Azt se tudom mi az a wifi

Itt kezdődnek a gondok. Azt azért tudod, hogy mi az android?

Tudom, hogy nem várható el mindenkitől, hogy profin értsen a dolgokhoz, de ha már olyan telefont veszel amiben láthatólag sok ismeretlen dolog van érdemes utánanézni, hogy mi mi micsoda. Amikor én néztem telefont én se értettem mindent, hogy mi micsoda benne de rászántam azt az 5 percet és informálódtam egy kicsit.

A netről meg annyit, hogy az ügyfélszolgálatot is felhívhatod ez ügyben. Lehet csak nem aktiválták még a kártyán ezt a szolgáltatást.

Szerintem elhamarkodottan választottál telefont.

2011. júl. 3. 14:39
 4/18 A kérdező kommentje:
hát igen..lehet igazad van..és ez nem nekem való telefon főleg nőnek de nem tuttam hogy ennyire bonyolult. már bánom hogy megvettem a telót.. na midneggy azért köszi a tanácsod valahogy majd csak beállítom..
2011. júl. 3. 15:13
 5/18 anonim ***** válasza:
Későnek még nem késő pótolni 1-2 infót arról, hogy mi is ez az egész. A többibe meg majd használat során bele lehet jönni csak ki kell próbálni mivel mit tud.
2011. júl. 3. 15:34
 6/18 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy így megkérdezem de érdekel minden:) Te mikre szoktad használni? mármint hogy milyen programokat használsz gondolom nem jáccol rajta meg ilyenek. ??
2011. júl. 3. 15:52
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekem is gondok voltak vele elsőnek. De csak azért mert hibás memória kártyát kaptam és nem kapcsoltam ki a mobilnetet, így ment róla 5000FT. Ha ezt is nézzük 1 napba telt mire teljesen megtanultam használni. Van otthon wifid? Ha van probálj meg rá csatlakozni: beállítások, vezeték és nélküli beállítások, wifi beállítások, bekapcsolod, menü gomb és keresés. Ha talál, csatlakozz és szerintem menni fog.
2011. júl. 3. 16:16
 8/18 anonim ***** válasza:
Ha nem válik be akkor szervíz. Ahogy előttem is mondták.
2011. júl. 3. 16:17
 9/18 A kérdező kommentje:
nincsen wifim.
2011. júl. 3. 17:16
 10/18 anonim ***** válasza:

Te mikre szoktad használni?

Újabban ebookokat szoktam olvasni, de néha filmet is nézek rajta, meg zenét hallgatok, amíg ment a suli akkor viszonylag sokat e-maileztem rajta meg persze netezni az alapfunkciókon túl. Ja és persze fényképezni.

milyen programokat használsz

Nemrég tettem fel a Go laucnher ex-et. A launcher pro már nem volt annyira érdekes és gondoltam kipróbálok mást is.

Ebook olvasásra Vudroidot (ez djvu fájlokat kezel) meg az adobe reader-t ha pdf-be van valami. Nincs kedvem mindig konvertálgatni epub-ba a dolgokat, hogy az aldiko vigye.

Videólejátszónak ott a Mobo player az egész sok fájlformátumot kezel, zenehallgatásra meg most töltöttem le a DeaDBeeF-et amit mégé próbálgatok. Régebben erre a célra a Mort player volt fent, dehát kell a változatosság.

Üzenetkezelésre a Handcent sms van fenn,a gyári ébresztőt az alarm colck plusszal, a billentyűzetet meg egy XDA-n talált HTC keyboarddal (előtte any soft volt fenn) váltottam ki. Böngészőből hol a gyári, hol az opera (főleg a mini változat) amit használok. Az időjárásjelzőnek a jelenleg a köpönyeg van fent ami egy magyar fejlesztésű alkalmazás és egész jó.

Nem sűrűn használom a gyári dolgokat. Még romot is lecseréltem a telón szóval az se gyári.

Meg vannak ezek az érdekességek mint pl. a Google Sky Map, Mobile observatori (nekem a Google Sky map jobban tetszik), Swiss army knife, GPS Status, Talking tom, stb. néha ezek is előfordulnak, hogy felteszem őket.

Játéknak meg Angry Birds, Bouble Blast2, Motor Racing Academy, Alchemy meg most a Super Sudoku. Bár nem sokszor játszom, mert állandóan romot cserélgetek és nem mindig töltöm le újra a játékokat. A mostani romnál meg valamiért nem akar menni az angry birds, a cut the rope meg még 1-2 dolog szóval most ezért se játszom.

2011. júl. 3. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!