Iphone 4 vagy Sony Ericsson X10?
Figyelt kérdés
Van egy x10-em lehetőségem van elcserélni egy Iphone 4-re mi legyen?2011. jún. 30. 15:06
1/17 anonim 

válasza:

Hát cseréld el mindenképp!!!!!!
A Sony is jó de a 4
2/17 anonim 

válasza:

Nem szeretem az ájfont, de erre még én is azt mondom, hogy ez egyértelmű csere... :)
3/17 anonim 

válasza:

iphone 4
de gondolom rá kell fizetned
4/17 A kérdező kommentje:
hát adok mellé 2 head settet és kész (vatera)
bár hallottam hogy az iphone 4-nek az élettartama kevés fél év ti mit tudtok erről?
2011. jún. 30. 16:02
5/17 anonim 

válasza:

És tuti eredeti? :D Azért nem egy kategória a kettő.
6/17 anonim 

válasza:

az iphone 4 rohadt jó minőségű. hosszú az élettartama, inkább az x10-nek rövidebb. amúgy nem külföldi függő a teló? így túl olcsónak tűnik
7/17 anonim 

válasza:

az iphone 4 a világ legjobb telója nem kérdés hogy azzonal cseréld le! :)
8/17 A kérdező kommentje:
nem feltétlenül a legjobb a térerő és a kamera tekintetében az x10 jobb az érintő felület és talán a rendszer amiben jobb az apple és igen tuti eredeti 105.000 vodafon függő végigkérdeztem csomó embert vaterán és a valószínűség számítás megerősítése hogy valaki ráharapott
2011. jún. 30. 17:11
9/17 anonim 

válasza:

a térerő gondot már rég megoldották, amúgy se volt az gond csak sokan így kötöttek bele. az x10 meg lehet, hogy több megapixeles, de az i4 szebb, tisztább képeket csinál. amúgy egy x10 60k függetlenül újonnan. akkor milyen füleseket adsz te hozzá, hogy 105k-ra jön ki?
10/17 A kérdező kommentje:
nem mind1 neked ha ő odaadja így
ne kötekedj már amúgy is személyes átvételnén nehéz kamuzni
2011. jún. 30. 17:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!