A ZTE Blade az árához képest egy nagyszerű készülék. Sőt, újkorában még az duplaannyiba kerülő androidos mobilokat is megszorongatta a kínai csodamasina.
Harminc országban, köztük Magyarországon is minden kétséget kizárólag a legjobb választás a szűkös pénztárcával rendelkező, mégis Androidra éhes felhasználóknak.
2011. jún. 30. 11:29
42/46 anonim válasza:
Neked is legyen egy maréknyi eszed előző!Csak azért veszik mert hű android meg olcsó.Egy minőségi cucc nem ilyen olcsó, ezen is látszik, hogy minőségtelen.
2011. jún. 30. 13:55
43/46 anonim válasza:
A galaxy mini ugyanolyan tulajdonságokkal bír azzal a különbséggel hogy a mininek a képernyője elég alacsony felbontású, a ZTE Blade-nek meg magas HD felbontású. A mini jelenleg valahol olcsóbban adják mint a blade-t de az a 10.000-es még rá megéri a Blade-t szerintem.
2011. jún. 30. 13:59
44/46 blex válasza:
zte-ről még annyit, hogy fognak gyártani windows phone 7 rendszerű telefonokat is, ami annyiból érdekes, hogy amíg az androidot tényleg minden szarra ráteszik, addig a microsoft nagyon megszabja, hogy milyen gyártól, milyen hardverrel adhatnak ki wp7-es telefonokat. úgy néz ki a zte teljesített egy szintet.
2011. jún. 30. 15:31
45/46 A kérdező kommentje:
10:14: Nagyon sajnálom, amit tegnap írtam, ne haragudj!
Nem voltam épp a legnyugodtabb hangulatomban, aztán sok hülyeséget magyaráztam...
Sajnálom, tényleg!
A segítő kommenteket pedig megértettem, köszönöm! Elolvastam ma a ZTE tesztjét, tényleg egész jónak tűnik.
2011. jún. 30. 18:42
46/46 anonim válasza:
Te nem vagy normális! ZTE alázza S5230-at! HTC is kínai, aztán a világ legjobb telók közé tartozik! ZTE, ha nem vag hülye!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!