Zte blade vagy Samsung S5230?
Megéri az árkülönbség?? :DD
Mert oké, hogy okosteló, de az S5230 meg már bizonyított, sokan veszik, ezért valószínűleg jó is.
17/L
Hát már bocsi, de ez egy sikertelefon...
A Galaxy Minin meg van facebook. ;) Bocsika. :$
A Zte olyan, mint egy rossz focicsapat, főleg hogy kínai, a Sony Ericsson x8 meg vastag.

A Galaxy Minin meg van facebook. ;) Bocsika. :$
Gratulálok. Aki ennyire kretén, hogy a facebook a lényeg az ne vegyen androidos okostelefont. Vedd az s5230-ot azon is van. Ja, csak úgy megsúgom, hogy a ZTE-n is van facebook és a Samsungot is ugyanúgy Kínában gyártják.
DE ha már facebook mánia akkor ott a HTC cha cha:
Tudod, ki a kretén. A jó édes... -.-
Ez a telefon meg bűnronda. :) És a Galaxy Mini sokkal szebb és arcsibb mint a te zte-d. -.-

Atyaég, a sok IQ Fighter. :D Hát ha neked csak facebookozni kell egy teló, arra ott van az S5230, amiről megsúgom neked, hogy egy kalap sz*r. :D Azért vették olyan sokan, mert mikor bejött ez az érintőképernyős teló mánia az volt az olcsó. Rengeted hibás készülék van S5230-asból. Nemis értem miért említitek egy lapon a két telefont.
Mellesleg azért gondolj bele... Egy gyors, (böngészni álom rajta) wifivel rendelkező telefon, amit élmény kezelni, vagy inkább egy régi szar ?? És ha jól tudom a ZTE-t a Samsung gyártja..
Mister, és ha facebookozni kell, mi közöd van hozzá? :)
Azért említem egy lapon a zte-vel, mert az meg egy silány kínai termék. Ha ez is silány, akkor mi vele a problémád? -.-
És ne legyél ilyen lenéző. kösz. -.-"

Látszik...
"És ha jól tudom a ZTE-t a Samsung gyártja"
a kettőnek köze nincs egymáshoz. sarkcsillag. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!