Samsung Galaxy 3-on van wifi és ingyenes navigáció? És ajánljátok ezt a telefont?
Hali!
Nekem csak Galaxy 3 van Android 2.1 es merem allitani hogy az atlagnal jobban kihasznalom a telot, de ezt se 100%ban.
Hasznalom:
-Vizszintezesre(ha nincs keznel mas), eleg jol belovi a vizet.
-Mail kliensnek, az ossz email cimem befut ra.
-MSN
-Net, youtube, a napi tajekotatoval bezarolag
-Hangrogzito
-Fenykepezo, kamera
-Jegyzet, emlekezteto, ebreszto, Ora, naptar
-Office(word, excel)
-szamologep (nem a gyari)
-Angol-Magyar szotar
-Winamp(zene), Tv, filmek(az utobbi 2re kicsi a kijelzo)
-Jatek(min 10 alk.)
-Szakmai progi
-File kezelo, Web szerver, Ftp-szerver
-E-book
-Telefonalas, Sms
(Mas miatt szedtem ossze ezekt, de nem tudtam szonelkul megallni...)
Nekem ezek mukodnek is, hasznalom is.
-Azt ne mond hogy 3D studioban szerkesztessz a telodon!
Mindenki dontse el magaban hogy megeri-e!
Írtam én, hogy 3d stúdióban szerkesztek?
Csak éppen hiányzik (hiányzott) a normális 3d támogatás belőle.
Ezek amiket írtál mind mennek a zte bladen és persze ott van grafikus gyorsítás. Sőt ezek közül sok megy az öcsém x8-án is. Vízszintezésre én is szoktam és ő is szokta használni a 3d level-t. Csak az elsőt emelem ki külön, de nagyjából amiket írtál ilyenekre szoktuk mi is használni a mi telefonjainkat.
De Te meg azt ne mondd, hogy a zte blade nem éri meg jobban az árát, mint a galaxy 3...
Amikor en vettem a Galaxy 3-at akkor ez volt ar/ertek aranyban a telenornal a legjobb, most perpillanat nem tudom melyik mennyi!
Lehet hogy ugyanabban az arkategoriaban van mar nala jobb, de az volt a kerdes hogy ajanljuk-e ezt a telot, erre valaszoltam, en igen ajanlom!
Szerintem a nokiások tűnjenek innen a symbianos ronccsal.
Én pedig azt mondom ne Galaxy 3-at,hanem Motorola Defy-t vegyél.Jobb a samsungnál bőven.
"Lehet hogy ugyanabban az arkategoriaban van mar nala jobb, de az volt a kerdes hogy ajanljuk-e ezt a telot, erre valaszoltam, en igen ajanlom!"
Én pedig nem ajánlom, van nála sokkal jobb is. A grafikus gyorsítás miatt ilyen szempontból még az x8 is jobb, a zte-ről már nem is szólva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!