Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Htc Desire hd hány Kilobyte-t...

Htc Desire hd hány Kilobyte-t használ weblapra?

Figyelt kérdés
akarok venni internetet 500mb/hónap és arra lennék kíváncsi hogy 1 weblap mennyi Kilobyte-t foglal
2011. jún. 25. 21:02
 1/6 anonim ***** válasza:

Számítógépen erre a lapra jobb gombbal rákattintasz, mentés másként.

Elmented a gépre, aztán megnézed a méretét. Annyit "használ", erre. Más lapra annyit amennyi a mérete. Nincs olyan hogy egy weboldal szabványos terjedelmű.

Megnéztem neked, ez 364 kB méretű.

2011. jún. 25. 21:09
 2/6 A kérdező kommentje:
hát akkor nem hiszem h elég 500mb/hónap:S
2011. jún. 25. 21:13
 3/6 Csorby ***** válasza:
nekem 100mb is elég,pedig én mindig telón net ezek mert nincs jelenleg gépen net...és nagyon sokat vagyok fenn rajta és meg nem léptem túl.. úgyhogy a 500mb is elég lesz szerintem.:)
2011. jún. 25. 22:15
 4/6 A kérdező kommentje:
akkor jó. És valahol tudom nézni hány mb tartok? vagy ha meghaladom az 500mb többet kell fizetni vagy hogy van ez?
2011. jún. 25. 22:33
 5/6 anonim ***** válasza:
letöltöd majd marketből a 3G watchdog nevű progit... csak majd állítsd be, hogy a hónap elejétől számolja... :)
2011. jún. 25. 22:43
 6/6 A kérdező kommentje:
letudod írni pontosan mit csináljak nem vágom az ilyen dolgokat.
2011. jún. 26. 10:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!