Van egy Samsung Galaxy Mini-m, de nem működik rajta a google navigáció. Valaki tud segíteni?
Amikor megnyitom azt írja ,hogy A navigáció elérhetőségének ellenőrzése és utána azt hogy A navigációhoz adatkapcsolat szükséges.Valaki tud segíteni, hogy működjön?
És mi az az adatkapcsolat?
De annak semmi értelme hogy nettel működik.
Próbáltam wifinél is és akkor is ezt írta.
Letöltöttem egy újabb verziót az meg befagy.
De annak semmi értelme hogy nettel működik.
pedig van. A térképek a neten vannak, nem a telefon memóriájába vagy a kártyán. Ezért kell a net. Amúgy megy az Magyarországról is. De tölts le egy igo-t vagy egy Ndrive-ot navigálásra. Annak nem kell net.
Szia!
Megoldódott már a problémád?
Elméletileg nem szabadna ilyet csinálni a programnak, ha van wifi, azzal is kellene neki működni.... Próbáld újra telepíteni, de előtte az adatokat is töröld, ne csak a programot.......
Ha nem, akkor érdemes egy telefon "RESET"-et adni, ekkor minden alapállapotba kerül. Beállításokat, elmentett kódokat-jelszókat, programokat, vagyis mindent ments ki egy sd kártyára, vagy a számítógépre, találsz a marketen hozzá programot...
Úgy tudom, létezik olyan navigációs program, ami elmenti a google-ről letöltött térképeket, azt használja. Érdemes rákeresni.
Nekem mobile maps 10-em van fent a telefonomon (Huawei U8500) tökéletesen működik, csak pénzes...torrent oldalon szerintem megtalálod.
""""Nem kell neki net/adatkapcsolat :-)""""
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!