Samsung galaxy S-re valami jó gps-es navigáció progi?
Figyelt kérdés
Esetleg amit ingyen lelehet tölteni a marketről?2011. máj. 5. 20:22
1/6 anonim válasza:
Aura. Demo verzióban elérhető Marketről.
De ott van még az Ndrive, Sygic, igo, Motonav.
2/6 A kérdező kommentje:
ÉS ezek nem számolnak fel adatforgalmat, ugye?
2011. máj. 5. 20:30
3/6 anonim válasza:
Nem. Ezek rendes offline navigációk.
4/6 A kérdező kommentje:
Leszedtem az aurát,de vmi baromi nagy,amikor telepiti az országot..rámdntem Mo.-ra,ami 30 vhány mega,de utána meg kiír vmi 200 vhány megát. Gondolom egész Európát akarja telepíteni. Hogy kell, hogy csak a Mo.-t?
2011. máj. 7. 13:59
5/6 anonim válasza:
Kijelölöd Magyarországot aztán tovább (vagy mit ír ott ki) és akkor csak azt tölti le. AZ a 200 nem tudom én milyen szám meg a fájlok száma lesz amit letölt.
6/6 A kérdező kommentje:
Kijelöltem magyarországot, aztán van olyan h tovább,de Mo.-nál ott van,h kb 30 mb...és amikor rámegyek a továbbra már 236 mb vagy mennyi volt kiírva....pedig csak maygarországot pipáltam ki.
2011. máj. 7. 19:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!