Milyen telefonod van?
nem/kor
Nekem lg gs290 f/13
Hát pl jegyzeteimet abba írom, órarendem is abba van, fontos eseményeket ,edzésterv stb...
Telefonálás(de ez alap), internet, videónézés, zenehallgatás, időjárást azon nézem , gps, arról nem is beszélve hogy a fényképezőt is helyettesíti.
Röviden most így ennyi jutott eszembe
iPhone 4 16/F
En mar egyszer valaszoltam.
Sgs 20/L
akkpr jo...csak tudod sokan csak azert vesznek ilyet hogy villogjanak...keves aki hasznalja is.:)
06-28 12:34--> egyetértek veled
Nekem LG GB220-am van, és most már tönkre ment, nem bírok se zenét hallgatni, se fényképezni, pedig nekem igazából telefon csak fényképezéshez, zenehallgatáshoz, ingyen facebookhoz, néha telefonáláshoz és reggelente ébresztésre kell. Szóval most már csak fb-zek és ébresztőórát használok, fényképezésre a 6 éves, de még mindig működő olympus gépemet használom( nővéremé volt), és mp3-on hallgatok zenét. :D
Amúgy én most Samsung Star II-t akarok, de azt is azért mert nem tűnik olyannnak, hogy tele lenne minden használhatatlan baromsággal, amihez net kell...
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!