Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen telefont vegyek 13,5...

Milyen telefont vegyek 13,5 éves lánynak? (1-2 évig kibírja nála)

Figyelt kérdés

Samsung Wave 723

Samsung Galaxy Mini

Samsung Star II.

Vagy milyet ajánlanátok még?

2011. jún. 22. 12:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
ezek közül a mini. Ha csajosat akar x10mini pink. De inkább a galaxy mini.
2011. jún. 22. 12:36
 2/27 anonim ***** válasza:
48%

star II-őt, a többin operációs rendszer fut, amit nem hinném h egy kamaszlány ki akarna használni.

a ráadásul a másik kettőt igazán csak nettel érdemes használni.anélkül állandóan keresgélni kell h hogyan lehet letiltani a netet, mert ha az ember nem netes csomagban van akk iszonyatatosan drága tud lenni (samsung montés forumban olvastam h simán összehoztak egy 58ezres szlat netes csomag nélküli netezéssel).

2011. jún. 22. 12:36
 3/27 anonim ***** válasza:

sztem egy kamaszlánynak ne ajánlgassunk már egy androidos telefont. a samsung star IIőt sokkal jobban ki tudja használni. mit használna egy androidból vagy a badás 723-ból?semmit.

gondlom az is számíit h mennyi pénzért mennyire érdemes megvenni. egy android egy hozzáértő, érdeklődő személynek érdekes és hasznos.

ez nem azt jelenti h csalódni fog a többiben, csak annyit h annyival drágább a többi h nem is használná azokat a funkciókat amiért drágább.

2011. jún. 22. 12:39
 4/27 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszaitokat!:)

Internetezni is szeretne majd vele(természetesen wifi-al).A Star II. megfelel erre is?

2011. jún. 22. 12:58
 5/27 A kérdező kommentje:
Amúgy azt hittem ezeket a telefonokat szidni fogják,de úgy látszik mégsem...:)
2011. jún. 22. 12:59
 6/27 anonim ***** válasza:
ja, ennyi idősnek star 2. van benne wifi, úgyhogy netezhet vele.
2011. jún. 22. 13:03
 7/27 anonim ***** válasza:

ezek közül a wave összeségében a legjobb, DE egy felesleges neki.

a star IIőben van wifi, asszem csomagban csak 28ezer kártyyásan. szte az legyen.

2011. jún. 22. 13:08
 8/27 anonim ***** válasza:
unokaöcsém is ennyi idős és jobban vágja az androidot mint én..
2011. jún. 22. 13:11
 9/27 anonim ***** válasza:
100%

jó, de ő fiú..én nem sok kamaszlányt ismerek aki húde kiismeri magát a telefonos oprendszereken, sőt minden előnyét használja...

nem a kora a lényeg hanem hogy lány. sőt nőt sem nagyon ismerek akit érdekelne ilyen szinten egy telefon.

én a wave-t választanám ezek közül, de ez érdekel, hobbiszinten foglalkozom vele.

2011. jún. 22. 13:18
 10/27 anonim ***** válasza:

szia!

én 14 éves vagyok én ezek közül a galaxy mininek örülnék a legjobban,mert az androidos és nagyon szép telefon

nem értem miért mondják azt,hogy nem használná ki

pl:marketről rengeteg INGYENES játékot,programot tölthet le (letölthet mondjuk szótárat -segítség lenne mondjuk az angol házijának megírásához vagy tv újság alkalmazást -spórolhatsz az újságokra kiadott pénzen )

de ez csak egy ötlet volt

u.i:nem lenne egyszerűbb megkérdezni,hogy neki melyik tetszik?

2011. jún. 22. 15:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!