Elvárásaim:témát lehessen alkalmazni,legyen rajta GPS ami könnyen legyen kezelhető,az SMS írás is legyen könnyű(ha oldalt nem lehet kinyitni ahol billentyűzet van akkor oldalt elfordítva a telefont könnyen lehessen írni),strapabíró...stb.
Hát először is mondj egy árkategóriát. Mettől meddig? Mert pl egy Samsung Ace meg egy S2 kicsit más árkategória.
2011. jún. 25. 11:48
2/29 anonim válasza:
Ezek közül mindenképpen SAMSUNG Galaxy S2, bár nekem Sony Ericsson Xperia X8-am van és nagyon szeretem! :)
2011. jún. 25. 11:51
3/29 anonim válasza:
n97 és minije kizárva
2011. jún. 25. 11:51
4/29 anonim válasza:
Nekem 15 évesen olyan 'elvárásaim' voltak,hogy egyáltalán kaphassak egy olyan telefont,ami smst is tud írni,és nem esik szét. Ez volt a motorola v2288,nézz utána,mi volt az,19 éves koromig használtam. Fura lány vagy te,talán vissza kéne venni az arcból.
2011. jún. 25. 11:53
5/29 Csorby válasza:
hát sztem 1 15éves lánynak elég a nokia 5230 is,sms van benne,elfordíthatód a képernyőt(giroszkóp) azaz qwerty bill lessz..,asszem van rajta op (symbian)1xü.gps van,viszont nincs wifi..:$$$$$,de vehetsz rá telónetet..100mb a telenornál 1000FT.(Klikk szolgáltatás)rem segítettem....:)
2011. jún. 25. 12:02
6/29 anonim válasza:
Ezek között van 150ezer Ft-os telefon is meg 50ezer Ft-os is. Szóval azért egy árat jó lenne tudni.
2011. jún. 25. 12:25
7/29 anonim válasza:
A válasz írója 61%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 11:53
Lehet, hogy azóta már eltelt egy évtized, ha megtehetik a szülei mért ne kaphatna drágább telefont ? Lehet neked kéne vissza venni az arcodból mielőtt név nélkül a gép előtt ülve kezdesz nosztalgiázni és 'bezzeg az én időmben'-t játszani.
2011. jún. 25. 12:28
8/29 A kérdező kommentje:
hát az ár max 70.000ft. amúgy csak jövőbe kapok ujj telot :P de mar jobb ha most eldöntöm hogy melyik telefont vegyem ...Nem?
2011. jún. 25. 12:34
9/29 anonim válasza:
Hát ezek nagyon nem egy kategóriák...
Mondj egy árat és akkor mondunk neked olyat ami abban az árban a legjobb.
Ha strapabíró kell akkor motorola defy.
2011. jún. 25. 12:35
10/29 anonim válasza:
ha jövőre kapsz új telefont akkor majd előtte egy héttel tedd fel ezt a kérdést addigra kitudja milyen telók jönnek ki. 70K a keret? akkor az s2 hogy került oda? bár jövőre lemegy az ára de nem hiszem hogy ennyire
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!