Kamaszok! Milyen moilotok van?
Figyelt kérdés
ES tetszik?2011. jún. 19. 21:11
1/20 anonim válasza:
Samsung U900 soul. Igen, tetszik. Én választottam.
2/20 anonim válasza:
Az ez utáni 9. kérdést is te írtad gondolom. Nincs B a billentyűzeteden? MOBIL-nak kell írni.
3/20 anonim válasza:
Valami ősrégi Sony Ericsson, még kamera sincs benne, csak telefonálásra használom, arra meg több mint tökéletes.
Majd idén nyáron fogok valami újabbat kapni.
15f
4/20 anonim válasza:
samsung monte, iPod touch mellet nemnagyon nézegettem, de amikor megkaptam, iPod előtt úgyemléxem, határozottan tetszett
14/f
5/20 anonim válasza:
ZTE Blade és nem azért ez, mert ttszik, hanem mert használom...
6/20 anonim válasza:
sonny ericsson w595. 1,5 éves, de szeretem. :)
7/20 anonim válasza:
Sony Erocsson W380i, és már lassan kezd szegényem szétesni (hátulján letört a billentyűzár, az egyik gomb törött, csíkok vannak a kamera képein), de még most is szeretem, rengeteget hallgatok zenét rajta és nélküle meztelennek érzem magam.
9/20 Lollipop Girl válasza:
Lg gs290.Nem ilyet szerettem volna de nagyon megszerettem.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!