Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade, vagy LG P500?

ZTE Blade, vagy LG P500?

Figyelt kérdés

Ezen a kettőn vacilálok, árban nagyjából ugyanannyi : ZTE-14340 FT; LG-16240 FT

Amit kifogásolok a ZTE-ben:

-Android 2.1

-Elég sok a hibás készülék.

Amit kifogásolok az LG-ben:

-Kisebb kijelző

-Szoftverhiba.

Tudom ezek a szoftverhibák javíthatóak lennének ilyen főzött romok használatával, de én még ilyet soha nem csináltam, félek hogy csak elrontanám a telefont. :( Na meg a garancia se utolsó tényező.

2011. jún. 15. 19:10
1 2
 11/18 kolo ***** válasza:
Viszont az LG-nek sokkal jobb a kamerája. A hardver kb ugyanaz, itt annyit kell eldöntened, hogy jobb kamera, vagy nagyobb kijelző kell-e. Ja, a ZTE nem túl jó egyéb multimédiában se, pl. a zenei teljesítmény se jó. Elég harmatosan szól. Gondolom valami noname hangchipet rakhattak bele, ami ennyit tud. Rom csere, meg nem egy nagy kunszt, de azért utána kell olvasni. Nagyjából mindkét gépen kötelező jellegű dolog. :)
2011. jún. 16. 01:13
 12/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod! :) Hát igen, nálam a multimédia nem egy utolsó dolog, az LG-ben van DivX támogatás is, ami hát nem tudom mit jelent, de biztos nem egy felesleges cucc. :D Ettől a rom cserétől parázok kegyetlenül, nem szeretném ha buknék egy jó telót.
2011. jún. 16. 02:38
 13/18 anonim ***** válasza:

Divx? Bladem az eredeti Divx filmet roppanás nélkül viszi.

De nem mindegy mit pakolsz a háttérbe!

Megkockáztatom, bármelyik kütyüre fel tudok annyit pakolni, hogy akadozna rajta a DIVX. Hangsúlyozom, szándékkal, értelmetlen, de megtehető.

2011. jún. 16. 12:13
 14/18 A kérdező kommentje:
Tetszik a Blade is nagyon, csak én nem hiszem hogy rá szánnám magamat a frissítésre egyik telefonnál sem. Gyári android 2.1-el pedig hagy kívánni valót maga után...
2011. jún. 16. 16:21
 15/18 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, de szerintem már 2.2-vel adják...
2011. jún. 16. 18:49
 16/18 anonim ***** válasza:

P-500 ha van egy kis eszed.

A szoftverhibáját könnyű kijavítani, nekem 10 perc volt. Van rá 1000 leírás.

Plusz 1500mAh aksija van, kb 3x addig húzza egy feltöltéssel mint a blade. Mellesleg a blade-nek pont ez a legnagyobb hátránya hogy 1-2 óránként teheted a töltőre ha netezel vagy játszol. Nekem p500 van és örülök hogy ezt vettem, szuper gyors és kényelmes használni.

A Blade sokkal kockázatosabb, csak a szép képe van ami előny.

2011. jún. 18. 10:56
 17/18 Maka1234 ***** válasza:
Írd már le lécci hogy főzted a romot mert egy leírás szerint már megpróbáltam ugy meghalt a teló hogy a garisok ugy javították hogy az egész telefon belsejét kicserélték :P
2011. jún. 20. 18:23
 18/18 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

A telenornál tényleg 2.1-gyel adják a ZTE Blade-t, de az oldalról letudod tölteni a 2.2 telepítőjét, ami hivatalos ROM, és nem buksz garanciát. Letöltöd, kicsomagolod, indítod a telepítőt, és elvileg írni fogják a lépéseket, amiket követned kell!

Link:

[link]

2011. júl. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!