Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Jó teló a Samsung S5230?

Jó teló a Samsung S5230?

Figyelt kérdés
És adnak hozzá usb-t, amiről a telómról a gépemre tudok feltenni képeket, és csengőhangokat?
2011. jún. 15. 09:07
1 2
 11/15 anonim válasza:

Nekem ilyen telefonom volt, de véletlenül bennefelejtettem a nadrágzsebembe és kámpec...azota se kép se hang...de kaptam helyette egy LG GM360-at...van vakuja és minden ami kell.

Szerintem ez a telefon nem olyan elviselhetetlen én nagyon szerettem és igen, van hozzá USB kábel :)

2011. jún. 15. 12:57
 12/15 bp1985 ***** válasza:
Ha szeretsz szervizbe rohangálni, akkor vedd meg. Az nekem elárul valamit, ha a samsung szervizbe is lehúzzák, illetve nyitás után 2 órával az utolsó kijelzőt vittem el a 10 darabból.
2011. jún. 15. 13:09
 13/15 anonim válasza:

adna hozzá USB-t igen

nekem is ilyenem van már fél éve, de nem nyomkodom minden nap, telefonálni szoktam vele, meg max heti egyszer videózni-fényképezni egyet kettőt

régen próbáltam rajta játékot, azok is jól mentek, gyárilag is van rajta egy jó autós ami nem demo

az egyetlen gond talán az volt, hogy az akksija mintha kevés ideig bírná, 2 hét alatt mindenféleképpen töltenem kell, akkor is ha hozzá se nyúlok

2011. jún. 15. 17:13
 14/15 anonim válasza:
Nkemis ilyen van ! és szerintem jó telo.:) vagy 30 szor ejtetem már le és semmi baja nem lett;)
2011. júl. 8. 23:38
 15/15 anonim válasza:
hát az biztos, hogy strapabíró, de én nem szeretem. 2010 május óta van meg, és annyi baja van, hogy már nem rezeg, mert hát.. elég sokat dobálom, ha ideges vagyok. nem tudom, hogy mik az igényeid, de szerintem ennek az árán már sokkal jobb telefont is lehet venni. jó, talán kicsit drágábban... :) zte blade-et sem ajánlom, bátyámnak az van, egyszer ejtette le és betört a képernyő. bár még működik... na mindegy, remélem segíthettem valamennyire. :')
2011. aug. 22. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!