06 80 222111 mi lehet ez a telefon szám?
Hallottam erről a telefonszámról, és felhívtam (ingyenes) és egy sípoló hangot hallottam, olyan volt mint a fax. Felhívtam mégegyszer, kicsöngött de nem vették fel. Volt olyan amikor foglaltat jelzett.
Azt mondták ez a balszerencse száma. A keresőbe is beírtam, sok helyen beszéltek erről, mások azt írták nekik bele is szólt valaki de nekem nem!
Ez a szám még mindig egy telefax szám. :)
Nem recseg, nem sípol, nem "beszél", egyszerű faxhangot ad ha felhívod. Mint megannyi faxszám még a világban :)
Nekem egyszer se visszhangzott vagy beszélt volna bele valaki. Amúgy nincs benne semmi rémisztő csak ha elsőre hívod a számot. Nekem 50 mp után bontják a hívást, az akkor beálló csend a rémisztő.
Azt mondják, hogy ez Samara száma, de nem hiszem mert Samara a valóságba nem létezhet. Amúgy komolyan kíváncsi vagyok, hogy ez kinek a száma mert azt meg kell tapsolni, hogy egy rakat embert meg tud ijeszteni :D
Én is felhivtam de egy sípoló hang volt ilyen pl: ttd tttd ttp tttp
Es kinyomta 40 másodperc után utánna hivtam es foglaltat jelzett 5szoris utánnya felhivtam és utánna megint ez volt hogy;ttd tttd ttp tttp
Es nemtette le hanem azt mondta hogymeghalsz
#meghalszhafelhivod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!