06 80 222111 mi lehet ez a telefon szám?
Hallottam erről a telefonszámról, és felhívtam (ingyenes) és egy sípoló hangot hallottam, olyan volt mint a fax. Felhívtam mégegyszer, kicsöngött de nem vették fel. Volt olyan amikor foglaltat jelzett.
Azt mondták ez a balszerencse száma. A keresőbe is beírtam, sok helyen beszéltek erről, mások azt írták nekik bele is szólt valaki de nekem nem!
Én is felhívtam már ezt a számot és nekem is valami ilyesztő sipolás volt benne, aztán a legvégén belesíkított egy csaj! XD Majd még aznap este 23:00 kor visszahívtak a számról! O.o Beleszolt valaki és azt mondta, "Tudom ki vagy!, Ismerem a barátaidat!, Tudom mitcsinálsz most!, Tudom hol laksz!, Megtalálak! 7 napmúlva meghalsz! XDXDXD
Nagyából ennyi! Majd írok, ha szombaton még élek! XD
Megtalálták!!! SD-(t)
...vége! (?)
Szerintem ez a balszerencse telszáma:SXD
Jó lenne megszerezni a szerencséjét!!!:P:D
Én tudom mi ez: az UFO
én is ismerem, és utána akartam járni, és ezt adta ki. Már többen mondták. Én is szoktam hívni őket...
nem haltok meg ha felhívjátok sőt balszerencsétek sem lesz!!
én is felhívtam nagyon furcsa :O nekem egyszer beleszólt hogy szia! mondom okééé... nemtudom mi ez de nagyon furcsa
Mik amikor táborba voltunk és akkor hívtuk fel:)
kicsit ijesztő, azért szerintem
de nekünk is beleszólt vagy én már sajna nem tudom:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!