Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » 06 80 222111 mi lehet ez a...

06 80 222111 mi lehet ez a telefon szám?

Figyelt kérdés

Hallottam erről a telefonszámról, és felhívtam (ingyenes) és egy sípoló hangot hallottam, olyan volt mint a fax. Felhívtam mégegyszer, kicsöngött de nem vették fel. Volt olyan amikor foglaltat jelzett.

Azt mondták ez a balszerencse száma. A keresőbe is beírtam, sok helyen beszéltek erről, mások azt írták nekik bele is szólt valaki de nekem nem!

2009. márc. 20. 18:27
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
65%

Csak annyit még, ehhez a témához. Ha a 19:15-ös válasz csak 76%-ra értékelt, akkor a többi max… 0%-ot ér! …(kivéve a 18:37 es és a 19:16-os válaszolót, rájuk ez természetesen nem vonatkozik!) Ugyan is a feltett kérdésre, a 19:15-ös a legrészletesebb helyes válasz nyújtotta.

Úgy látszik, valaki(k), …ezt a rovatot összetéveszti(k) a HUMOR KATEGÓRIÁVAL!

(Természetesen… egyszerűbb lepontozni a helyes válaszadót, mint érdemben utána nézni a kérdéseknek megfelelő válaszoknak!)

2009. márc. 20. 20:49
 12/40 anonim ***** válasza:
53%

Igaza van az előttem válaszolónak.

Kiirsten

2009. márc. 20. 22:17
 13/40 anonim válasza:
72%
Viszont ha faxszám lenne, akkor nem csengene ki!Nekem is van faxom onnan tudom!Ez eléggé fura!Én is felhivtam kettött csenget ,majd fax hangott adott ki!Utána bontották a hivást,holott ha faxszám lenne azt nem bontanák egyböl!Ez nagyon érdekes!
2009. márc. 21. 07:10
 14/40 anonim ***** válasza:
27%

Minden, ÉRTELMES VÁLASZADÓNAK javaslom, hogy az ilyen és ehhez hasonló (provokatív) kérdéseket, hagyják figyelmen kívül! a NORMÁLIS, és HELYES VÁLASZT MELLŐZÉK! Nem érdemes az időt fecsérelni, a jó válasz keresésével! ...köszönet helyett, úgy is csak lepontozást kapna!!! (lásd, a fentieket!)

...L e h e t, l e p o n t o z n i ! ! !

2009. márc. 22. 09:54
 15/40 A kérdező kommentje:

köszönök minden választ, kivéve az utolsó válaszadót!!

mit képzelsz te? mindenki olyan választ ír a témához ami neki jól esik! de ez, amit te írtál még nem is tartozik ide! te meg ne pocsékold az idődet mások köpködésével!

2009. márc. 22. 19:43
 16/40 anonim ***** válasza:
7%
S Z Ő K E n ő !!!
2009. márc. 23. 18:06
 17/40 A kérdező kommentje:
az vagy te :/
2009. márc. 23. 20:15
 18/40 anonim ***** válasza:
56%

Mármint a SZŐKE nő… ha szeretné megtudni egy hétköznapi, 80-al kezdődő ingyenes telefonszámot, akkor...

1.) bejelentkezik a Gyakori kérdések.hu weboldalon,

2.) Érthetően megfogalmazza, és beírja a kérdését a megadott helyre, 3.) majd a kérését Elküldi!

...Ah-helyett, hogy egyszerűen beírná a T-Com, Online TELEFONKÖNYVÉBE, a keresőmezőbe a számokat, és így

1 másodperc alatt megtudná, a keresett szám tulajdonosát és a címét!!

2009. márc. 24. 19:24
 19/40 anonim ***** válasza:
86%

Ha meg tanultál volna olvasni, vagy felfogtad volna, hogy ez mit jelent: Telefon: fax (80) 222-111 tudnád, hogy nem csak egy Fax szám, hanem egyben Ügyfélszolgálati Telefonszám is!

Csak a gyengébbek kedvéért! Ez egy automata Telefon és Fax készülék egyben, amelyen be van állítva az, hogy ha a telefonkagylót nem veszik fel, hányadik csengetésre induljon a Fax üzemmód! Csak mellékesen, még egyszer érthetően és utoljára az értelmetlen vitát lezárva, azért válaszolok (bár látom teljesen értelmetlen) mert az érintett telefonszám, a MUNKAHELYEM TELEFONSZÁMA. Na, már most valószínűleg tudom, hogy rendszer hogy működik, és azért adtam jóindulatból, a lehető legpontosabb választ, hogy lehetőleg MINDENKI megértse. (sajnálom, ha valaki mégsem fogta volna fel), nem rajtam múlott.

2009. márc. 27. 11:38
 20/40 anonim ***** válasza:
82%
Aki látta a "Kör" című filmet annak ismerős lehet!! Ez a hang van akkor mikor Samara kimászika TV-ből meg mikor megnézik a videó kazit!!
2009. ápr. 16. 19:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!