Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mindegyik érintőképernyős...

Mindegyik érintőképernyős telefon "lassú"?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy nem azonnal reagál az érintésre,hanem picit késik.Nem úgy működik mint a sima nyomógombos telefonok,hanem lassabban reagál.Nem tudom máshogy megfogalmazni,ugye értitek?
2011. jún. 10. 00:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Ha az Apple is gyartana egy olcsobb, gyengebb, szarabb, SZAR telefont, legyen mondjuk iphone mini, 100 mhz-s procival, symbiannal, 3"-os kepernyo 100x100-as felbontassal, akkor mar szar az Apple?

Mert ha igen, akkor oke, legyen szar a Samsung, de ne legyen mar minden ember ilyen hulye.

Es nincs egyetlen Samsung termekem se, szoval nem azert mondom

2011. jún. 10. 20:32
 12/16 A kérdező kommentje:
Nem vettem egy kalap alá,nem mondtam hogy mind sz@r.Néhányat próbáltam a Samsungok,és Nokiák közül,nem sz@r,csupán egy kicsit lassúnak tűnt.Ezért kérdeztem,mert nem értek hozzá semmit.Lassan kimúlik a telefonom,és a férjem egy érintőképernyőssel szeretne engem meglepni,kérdezte hogy milyet szeretnék.
2011. jún. 10. 20:57
 13/16 anonim ***** válasza:
Samsungból meg SE-ből se csak egy létezik. Tehát ha Samsungot vesz neked az lehet nagyon szar is vagy nagyon jó is egyaránt...
2011. jún. 10. 21:33
 14/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!És a SonyEricson?
2011. jún. 10. 22:18
 15/16 anonim ***** válasza:

20:57

Nem pont neked irtam, hanem valamelyik hozzaszolonak.

SE-t nem vennek, b ar attol fugg mennyit szannal ra.

140-ert iphone 4 vagy Samsung Galaxy S2, mindegyik gyors, jo, csak megis teljesen mas, valakinek ez jon be valakinek az.

Kicsit dragabban 170 korul HTC Sensation, ez is androidos, gyors, ha androidosat akarsz akkor kb csak a kinezet meg a marka donthet, en HTC-t jobban szeretem, mint a Samut, szoval nekem Sensation a nyero telo.

SE-t nem vennek, bar az Arc kinezetre jonak nez ki, meg hardvere is jo lesz ha jol tudom, de nincs semmi kiemelkedo telefonja (pedig Sony fan vagyok minden masba, de telefonba inkabb nem)

2011. jún. 11. 00:34
 16/16 anonim válasza:
az LG az sz@r,án is gondolkodok h miet vegyek az LG jól néz ki de sz@rt se ér szerintem (a véleményem miatt lécci ne támadjatok:DD)
2011. júl. 3. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!