Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mindegyik érintőképernyős...

Mindegyik érintőképernyős telefon "lassú"?

Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy nem azonnal reagál az érintésre,hanem picit késik.Nem úgy működik mint a sima nyomógombos telefonok,hanem lassabban reagál.Nem tudom máshogy megfogalmazni,ugye értitek?
2011. jún. 10. 00:22
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
nem mindegyik
2011. jún. 10. 00:27
 2/16 A kérdező kommentje:
Tudnál írni olyat ami nem ilyen?
2011. jún. 10. 00:33
 3/16 anonim ***** válasza:
40%

"Úgy értem,hogy nem azonnal reagál az érintésre,hanem picit késik."

Ilyet én még csak samsungoknál láttam => szal samsungot ne vegyél

2011. jún. 10. 05:00
 4/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Az egyszerűbbeknél előfordul (pl a sokat szidott samu S5230, de az LGnek is van ilyenje), az újabbaknál ezt már elég jól megoldották (egyelőre, de úgyis lesz majd olyan alkalmazás aminél majd lassú lesz, szaggat satöbbi, kicsit kezd már a PC-s világra hasonlítani a dolog). Nekem inkább az a bajom az érintősökkel, hogy véletlen nem jó helyen érek hozzá,aztán csinál mindent amit nem akarok, de külön macera pl. egy ügyfélszolgálat menüs rendszerében navigálni (tudod, amikor mondja az automata hogy ehhez meg ahhoz nyomja meg a mittudomén 2-es gombot...)

Üdv!

2011. jún. 10. 07:17
 5/16 anonim ***** válasza:

Samsung S5230-ad van mi?

Szóval nem mindegyik. Amelyiken normális oprendszer van (Android. IOS, Bada), minimum 600 mhz-es processzora van (IOS-en lehet kevesebb is) és kapacitív kijelzője, az nem.

2011. jún. 10. 11:14
 6/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Igen,Samsungot,meg Nokiát próbáltam,nem igazán tetszettek,a leírt okok miatt.Akkor azért van jobb is.Mégegyszer köszi a válaszokat!

2011. jún. 10. 11:47
 7/16 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem Samsung Wave S8500 van, és nem hazudok, nagyon gyors és okos, és sokáig bírja az akksija. Én csak ajánlani tudom, különben is nem kell egy kalap alá venni a samsungokat, hiszen rengeteg típus van.
2011. jún. 10. 15:48
 8/16 anonim ***** válasza:
azért veszi őket egy kalap alá, mert az s5230-on látja a samsung feliratot, aztán elkönyveli az összes Samsung-ot sz@rnak annak az alsókatóriás levestelefonnak az alapján.
2011. jún. 10. 15:51
 9/16 bp1985 ***** válasza:
Az s5230-at ne sorold a telefonok közé. Olcsó, és sz@r. Ezen kívül semmi baj vele. Az valóban lassú.
2011. jún. 10. 15:56
 10/16 bp1985 ***** válasza:
A nokiát meg inkább hagyjuk is.
2011. jún. 10. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!