Zte Blade most vagy Zte Skate később?
Figyelt kérdés
Megéri megvárni a Skate-t?
Mennyibe fog kerülni várhatóan?
2011. jún. 9. 19:07
11/16 kolo válasza:
Sajna az X5 elvileg nem jön hozzánk. :( Pedig arra pályáztam én is. Most kb 50 rugó az ára külföldön és messze jobb, mint a Skate. A Skate-tel az a baj, hogy ugyanaz a Qualcomm MSM7227-es SoC van benne, mint a Bladeben, csak a proci 600-ról 800-ra lett húzva. Bladeről nem éri meg váltani, hacsak a nagyobb kijelző nem vonz. Én is felhúztam az Optimusom prociját 600-ról 800-ra szóval Androidon nem tart semeddig az ilyen, ha annyira kell a plusz 200 MHz.
12/16 kolo válasza:
Ja és persze nem lesz Flash támogatott a Skate sem. Mivel, ahogy írtam ugyanaz a proci, az meg sajna nem támogatott, csak ARMv7-től van Flash.
13/16 anonim válasza:
lehet hogy hülye kérdés de flash mire jó? :D
14/16 anonim válasza:
hát az úgy tényleg gáz, ha ugyanaz a chipset lesz :S azthittem hogy váltanak min egy arm v7-esre, mert mindenki a flash-t fogja keresni benne...viszont jobb kamera meg nagyobb kijelző meglesz.
15/16 anonim válasza:
viszont a Samu Ace-nél lehet, hogy jobb vétel lesz a nagyobb kijelző miatt. abban is msm7227 van.
16/16 kolo válasza:
Igen, annál szerintem is. De, hogy ezt az MSM7227-est nem felejtik már el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!