Samsung Galaxy Ace (később) vagy ZTE Skate (később)?
Bővebben lent:
Figyelt kérdés
Jelenleg a Nokia 5530-asomtól szeretnék megszabadulni, és ha forgalomba került Magyarországon a ZTE Skate akkor szeretnék telefont vásárolni. Árakra leszek majd kíváncsi. Eddig a két kiszemelt az Ace és a Skate (szinte ugyanazt tudják, csak a skatenek nagyobb a kijelzője jóval)
Szerintetek melyiket éri meg jobban megvenni később? Samsung Galaxy Ace vagy ZTE Skate? Árakat is írjatok, ha tudtok.(jelenleg az ace a telenornál 2 éves hűséggel 65 ezer forint; 50-60 ezer körül gondolkodok árban)
Köszi!
2011. febr. 25. 19:38
1/5 anonim válasza:
Mindenképp Ace. Főleg tekintve az első Blade széria minőségi felhozatalát biztos nem vennék a Skate első hozatalából! A minőség bizony fontos dolog!
2011. febr. 25. 19:46
2/5 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre gondoltam főként, a minőségre. Köszi szépen. Várok még válaszokat!
2011. febr. 25. 19:51
3/5 anonim válasza:
Nem tudom kinek mi baja a minőséggel blade tekintetben, az első széria nem volt a csúcs azt elismerem, de örüljetek, mert kókányolják szervízben a telefonokat, hanem a T-nél egyből cserélik. Én megvárom a skate-t és biztosan meg fogom venni, mert a tudása egyenlő lesz egy csúcskategóriás mobillal, kb mint a HTC Desire HD. És a samsung minősége... hááát hagy némi kívánnivalót maga után. Én androidista vagyok, szóval tudom mit beszélek, ha gondolod keress meg e-mailben és elmondok mindent. Üdv: Péter
2011. márc. 18. 15:10
4/5 anonim válasza:
Ha akkora Androidista vagy, akkor tudnád, hogy minden Androidos telefon ugyanannyit tud, csak éppen felszereltsége miatt egyiknél jobb, másiknál rosszabb a felhasználói élmény, programok futtatása, ... Aki meg a ZTE minőségével olyannyira megvan elégedve, hogy éppen a Samsungot szólja le, hogy hagy némi kivánnivalót maga után, az igen magas igénytelenségről tesz tanubizonyságot és tanácsot ne adjon, mert mai napig a szervizek nem Androidos Samsungokkal vannak tele, hanem Blade-el és LG GT540-esek tucatjával. És én veled ellentétben tudom mit beszélek, úgyhogy a kinai kacat fan oldal nem itt van és le lehet lépni. Most ha neked csak a ZTE 'minőségre' van pénzed, attól még az egyik legjobb Androidos telefongyártót és egyben az egyik legjobb érintőképernyős, felsőkategóriás telefonok gyártóját nem kell leszólni, mert ezzel csak elkeseredett elfogultságod bizonyitod.
2011. márc. 18. 18:05
5/5 laylessza válasza:
volt mar mindenfele mobilom,lg,sony ericcson,nokia stb
nokia 3x volt szervizbe, se 2x lg egyszer se!
most Skate-em van és féltem h baj lesz vele, de őszinten semmi problema vele... a samsungrol meg kezdjuk ott hogy par evvel ezelott nagyon pocsek telefonokat gyartottak,ugy h az se volt mindig ilyen :) egy telefonnak szerintem nem kell annyira sokaig kitartania,mert nagyon gyorsan fejlodneke egy ev mulva elavult lesz...1-2 ev es ugyis veszek egy masikat ugy h szerintem felesleges vagyonokat kiadni erte :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!