Zte Blade most vagy Zte Skate később?
Figyelt kérdés
Megéri megvárni a Skate-t?
Mennyibe fog kerülni várhatóan?
2011. jún. 9. 19:07
1/16 anonim válasza:
megéri megvárni, nagyon fasza lesz
60k körül
2/16 anonim válasza:
. A középmezőnybe szánt, Android 2.3 alapokon nyugvókészülék 4,3 hüvelykes, 480x800 képpontos kapacitív multitouch TFT-LCD érintőkijelzőt, LED villanóval ellátott 5 megapixeles kamerát, GPS, WLAN (802.11b/g) és sztereó Bluetooth modult, WiFi hotspot funkciót, HSPA átviteli képességet, 800 MHz-es processzort, Adreno 200 grafikus gyorsítót, 512 MB RAM-ot, microSDHC kártyafoglalatot és 1400 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A ZTE Skate várható ára 250 euró, azaz 66 000 forint körül alakul.
3/16 anonim válasza:
A Skate már flash-képes lesz? Mert akkor lehet, hogy én is lecserélném a Bladet.
4/16 A kérdező kommentje:
Nagyon gondolkodom a Skate-n, de azért 60 ezret kiadni egy telefonért, kicsit sokallom.
Viszont a Blade most 40 körül megy, és 20 ezerrel többért meg a Skate messze jobb, mint a Blade.
2011. jún. 9. 19:15
5/16 anonim válasza:
de ha úgy nézed, hogy szinte felsőkategóriát kapsz ennyiért úgy nagyon olcsó.
6/16 A kérdező kommentje:
És nem tudjátok, hogy mikor kerül boltokba?
Én olvastam olyat, hogy nem is biztos, hogy a t-mobile forgalmazni fogja, mert az első Bladekkel rengeteg probléma volt. :S
2011. jún. 9. 19:25
8/16 anonim válasza:
szerintem egyiket se
Huawei Ideos x5 45k
HD videofelvevés, 800mhz proci adreno 205 graf. gyorsító, 480*800 3,8-as kepernyo :)
Szerintem ilyet vegyél
Csak az van, hogy ezt meg kell rendelni mert még nem árulja nálunk senki
9/16 anonim válasza:
Huawei Ideos x5 <---- ez a telot hol lehet megrendelni iletve mikor lesz magyar országon?
10/16 anonim válasza:
de nem az ebay-en 45k? mert ott a skate-et is meglehet kapni annyiér sztem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!