Mást is hívogatnak ismeretlen számról?
Figyelt kérdés
Majdnem minden nap van legalább egy hívásom ismeretlen számról, felveszem és nem szól bele senki. Már kikészülök tőle:@ Le lehet tiltani az ilyen hívásokat? Ha igen hogy?2011. jún. 9. 12:29
1/7 anonim válasza:
nekem van olyan funkció hivásbeállításoknál, hogy hívás elutasítása, és ismeretlen számokat hozzá lehet adni
2/7 anonim válasza:
Engem is szoktak. Én is majdnem kikészültem tőle, de a következőt csináltam: felvettem és nem szóltam bele, de nem tettem a fülemhez, hanem leraktam az asztalra. Magyarul én csináltam neki számlát.
3/7 anonim válasza:
Ha nem írja ki a számot, akkor sem veszem fel., hadd csörögjön. Aki titkolózni akar, titkolózzon.../második vtam./
4/7 A kérdező kommentje:
Én sem veszem már fel, ált kinyomom, ha rajta van a hang és a gyerek alszik, ha nem alszik most már hagyom csörögni, a pici úgyis szereti a zenét hallgatni:) Sajnos nekem a tiltóra nem lehet ismeretlent rárakni, legalábbis én nem tudok róla:(
2011. jún. 9. 12:51
5/7 anonim válasza:
Nekem sem lehet, azért találtam ki, amit másodikként írtam.
6/7 anonim válasza:
Szia!
A legelsőnek van igaza, vedd fel és te se szólj bele, tedd mellé, aztán majd megunja...
Üdv!
7/7 anonim válasza:
Szia!
Ez sajnos gyakori de a harmadik ilyen után feljelentheted a rendőrségen és a telefonszolgáltatód (mert ők látják a számot) köteles nekik kiadni! Szerintem próbáld ki ha már nem bírod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!