Valaki folyamatosan hívogat ismeretlen számról és nem szól bele, van lehetőségem rá, hogy valahogy kiderítsem, ki az?
Figyelt kérdés
Már nagyon idegesít.2011. szept. 16. 17:08
1/9 anonim válasza:
Arra nincs. Nekünk olyan van, hogy ha ismeretlen számról hívnak minket, akkor 1et csörög és utána automatikusan foglalt jelzést ad.
2/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy te kérsz álhívást?:D
Nekem úgyvolt. Nem tudtam hogy ki hívogat mindig. Sok időbe telt mire rájöttem, hogy én csináltam.:D
3/9 anonim válasza:
Nem tudom minek nevezik, szüleim csinálták meg nekem és nekik is. :D
4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy álhívást kértem...Nem szól bele senki, csak tartja a vonalat, pár másodperc után leteszi.
(Amúgy hogy derítetted ki, hogy álhívást kértél?)
2011. szept. 16. 17:42
5/9 anonim válasza:
Lehet, hogy FAX vagy automata hívókészülék.
Tegyél feljelentést, a rendőrség dolga ezt kivizsgálni.
6/9 anonim válasza:
Hát.. minden telefonnál másképpen lehet kérni az álhívást. Nekem pl 3x meg kell nyomni a lezárógombot, és utána pár mp múlva hív. De ha lerakja, akkor nem álhívás.
7/9 anonim válasza:
Ha ismeretlen számról hív akkor miért nem hívod fel te és kérdezed meg mit akar? Ha esetleg a REJTETT számra gondoltál akkor sajnos sokat nem tudsz tenni, amíg meg nem fenyeget, hogy elnyiszálja a torkodat addig a rendőrség sem foglalkozik veled. Mondjuk félretárcsázni és nem beleszólni bunkó dolog szerintem is, de a téves hívást a törvény még nem bünteti :)
8/9 anonim válasza:
Az vajon tudjátok, hogy elvileg a rejtett szám nem is annyira rejtett? Csak egy úgynevezett "Presentation indicator" bit jelzi a protokolon, hogy ne jelenítse meg a hívó számot, a központ nagyon is jól tudja ki van a hívó dolgon. Sőt, egyes speciális szerveknek ( pl rendőrség ) olyan kategóriás telefonszámuk, hogyha őket hívod mindig kijelzi számukra ki a hívó. Bizony :D
9/9 anonim válasza:
Én is ezt kérdeztem, aztán láttam, hogy hasonló eset másoknál is van:
http://www.gyakorikerdesek.hu/elektronikus-eszkozok__mobilte..
Mi ez az álhívás dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!