Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » ZTE Blade Gen1 vs. Gen2?

ZTE Blade Gen1 vs. Gen2?

Figyelt kérdés

Blade-del mélyebben foglalkozó gyakoriválaszolók segítségét kérném.

Adott egy Gen1 Blade, már 512 mega rammal, 2.2 Swedish Springgel, tökéletesen működik.

Olvastam, hogy a T-s 2.2 valódi Gen2-t csinál belőle, ami nem visszafordítható.

Az lenne a kérdésem, hogy mik a különbségek a Gen1 és a Gen2 között? Megéri váltani? Átalakítás után visszatenném rá ugyanezt a romot, amit most használok (mindkettővel kompatibilis), mert olvastam, hogy a T-s lassabb, mint a főzöttek.

Előre is köszönöm a segítséget!

2011. jún. 7. 20:08
 1/10 anonim ***** válasza:

[link]

minden kérdésedre választ találsz ;)

2011. jún. 8. 23:03
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm Mester! :)

Tehát ne a gyári updaterrel konvertáljam, hanem a külön TPT-vel (btw, az oldaladon csak a Cyanogenes link működik, a másik sajnos nem), és abban alapból benne lesz a clockwork is? Tehát power+volumedown-ra a megszokott recovery jön be, és mehet is vissza a jó öreg SS RLS5?

És a nagy kérdés: lesz érezhető, érdemi változás? :D Megéri újra szórakozni a testreszabással? :)

2011. jún. 9. 01:01
 3/10 anonim ***** válasza:

köszönöm, javítottam. Igen, úgy lesz.

nos, le van írva a különbség a gen1 és gen2 között. Igazából ha nem akarsz cyanogenmodot használni, akkor nem fontos upgrade-elned. Az SS gen1 és gen2 készülékeken is működik, szóval nem muszáj váltani.

2011. jún. 9. 22:52
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszi, akkor nem piszkálom, amíg nem lassul be újra. :)
2011. jún. 10. 11:37
 5/10 Berti_92 ***** válasza:

Gen1-re majd egy hónapja nincs fejlesztés semmilyen téren, szervizben is frissítik ingyen. TPT-s módszer elavult, csak felületes beavatkozás...

[link]

gen2-es mindenképp jobb, bajlódni sem kell már utána semmivel... Vagy letöltöd otthon a frissítős .exe-t és azzal, vagy ha beviszed frissítésre, ott lesz gen2... Csake lőtte ugye vissaz kell állítanod a stock recoveryt... És vannak már a svédnél négyszer ötször jobbak, gyorsabbak, akksikímélőbbek is, de mind gen2-re -> mindenképp gen2 a nyertes, gen1nek nincs előnye:D

2011. júl. 4. 15:39
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Tudnál most aktuális jó gen2-es romokat mondani? Még ha most rögtön nem is cserélem le, legközelebb legyen honnan elindulni.

2011. júl. 5. 08:46
 7/10 Berti_92 ***** válasza:

Sweet Dreams 3

[link]

Face to Face

[link]

Ez a kettő amit ajánlok egy normál usernek... A SD3 a 2.3.4-es kernelt használja, azt a bizonyos "kiszivárgott" ROM-ot, míg a face az cyanogenmod7-es, egész pontosan a nightly120-as:D

2011. júl. 5. 22:44
 8/10 anonim ***** válasza:

A t. adminnal volt egy apró vitánk, de úgy látszik az, amikor bemásoltam neki az exés és a TPT-s upgrade-er készítőjétől az idézetet, miszerint a TPT újabb, biztonságosabb, gyorsabb, jobb, nem hatotta meg.

Az újabb ROM-ok közül a Ginger Stir Fry-t javaslom.

[link]

2011. júl. 7. 11:33
 9/10 anonim ***** válasza:
2011. aug. 4. 19:21
 10/10 anonim ***** válasza:

Wow, az alsó linken levő oldal az én cikkemet lopta le :D

(úgy mint amikor középiskolában egymás házi dolgozatait másoltuk le, néhány szót átírtva :D)

[link]

(az enyém címe azóta megváltozott)

2011. aug. 8. 01:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!