ZTE Blade Gen1 vs. Gen2?
Blade-del mélyebben foglalkozó gyakoriválaszolók segítségét kérném.
Adott egy Gen1 Blade, már 512 mega rammal, 2.2 Swedish Springgel, tökéletesen működik.
Olvastam, hogy a T-s 2.2 valódi Gen2-t csinál belőle, ami nem visszafordítható.
Az lenne a kérdésem, hogy mik a különbségek a Gen1 és a Gen2 között? Megéri váltani? Átalakítás után visszatenném rá ugyanezt a romot, amit most használok (mindkettővel kompatibilis), mert olvastam, hogy a T-s lassabb, mint a főzöttek.
Előre is köszönöm a segítséget!
Köszönöm Mester! :)
Tehát ne a gyári updaterrel konvertáljam, hanem a külön TPT-vel (btw, az oldaladon csak a Cyanogenes link működik, a másik sajnos nem), és abban alapból benne lesz a clockwork is? Tehát power+volumedown-ra a megszokott recovery jön be, és mehet is vissza a jó öreg SS RLS5?
És a nagy kérdés: lesz érezhető, érdemi változás? :D Megéri újra szórakozni a testreszabással? :)
köszönöm, javítottam. Igen, úgy lesz.
nos, le van írva a különbség a gen1 és gen2 között. Igazából ha nem akarsz cyanogenmodot használni, akkor nem fontos upgrade-elned. Az SS gen1 és gen2 készülékeken is működik, szóval nem muszáj váltani.
Gen1-re majd egy hónapja nincs fejlesztés semmilyen téren, szervizben is frissítik ingyen. TPT-s módszer elavult, csak felületes beavatkozás...
gen2-es mindenképp jobb, bajlódni sem kell már utána semmivel... Vagy letöltöd otthon a frissítős .exe-t és azzal, vagy ha beviszed frissítésre, ott lesz gen2... Csake lőtte ugye vissaz kell állítanod a stock recoveryt... És vannak már a svédnél négyszer ötször jobbak, gyorsabbak, akksikímélőbbek is, de mind gen2-re -> mindenképp gen2 a nyertes, gen1nek nincs előnye:D
Köszi a választ!
Tudnál most aktuális jó gen2-es romokat mondani? Még ha most rögtön nem is cserélem le, legközelebb legyen honnan elindulni.
A t. adminnal volt egy apró vitánk, de úgy látszik az, amikor bemásoltam neki az exés és a TPT-s upgrade-er készítőjétől az idézetet, miszerint a TPT újabb, biztonságosabb, gyorsabb, jobb, nem hatotta meg.
Az újabb ROM-ok közül a Ginger Stir Fry-t javaslom.
Wow, az alsó linken levő oldal az én cikkemet lopta le :D
(úgy mint amikor középiskolában egymás házi dolgozatait másoltuk le, néhány szót átírtva :D)
(az enyém címe azóta megváltozott)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!