Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » T-mobile-nál nézegettem a...

T-mobile-nál nézegettem a mobilneteket, s láttam, hogy a mostaniaknál nincs túlforgalmazási díj, az enyémnél még van. Akkor ez mit jelent? Ha túllépem, akkor belassítják, vagy nem enged majd fel?

Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 20:05
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha eléred a keretet, akkor lelassítják a netedet, de ugyan úgy tudsz netezni, csak lassabb lesz.
2011. jún. 5. 20:08
 2/9 A kérdező kommentje:

Értem, köszi a gyors választ. (vagyis nekem gyors volt) :D

De a váltáson gondolkozok, mert át akarok váltani, de azt mondták, hogy ne váltsak, csak következő hónapban.

2011. jún. 5. 20:10
 3/9 bp1985 ***** válasza:

nincs túlforgalmazási díj,

Magyarul ha eléred a keretet az újnál, akkor nem kell fizetned. Ha neked még van túlforgalmazási díjad, akkor neked fizetned kell érte, ha eléred a keretet. Az első keverte a dolgokat a lassítással.

2011. jún. 5. 20:19
 4/9 A kérdező kommentje:
Végülis mikor küldték, hogy 100%-t elhasználtam, akkor szedte csak utána a ft-t le.. Akkor most nem is fog engedni netezni utána, ha lejárt? :D
2011. jún. 5. 20:34
 5/9 anonim ***** válasza:

de fog csak lassabb lesz

pl van 3 gigád és ha elhasználtad ugyanúgy tudod használni csak a fordulónapig lassabb lesz valamennyire!

2011. jún. 5. 20:39
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem, thx. Akkor a 2. keverhetett valamit. :)
2011. jún. 5. 21:01
 7/9 bp1985 ***** válasza:
A túlforgalmazási díj jelentését keveritek a lassítás szó jelentésével. Nem ugyanaz a kettő. A nevébe is benne van, hogy DÍJ. A díj meg egyenlő azzal, hogy nem ingyenes, hanem fizetni kell érte. Szomszédomnak is ilyen a mobilnete, még a régi, hogy ha eléri a 3 gigát, akkor mittomén mennyit kell fizetnie, de valahol a neten elvileg fent van a pontos ár.
2011. jún. 5. 21:33
 8/9 bp1985 ***** válasza:
Viszont most néztem, hogy te is leírtad, fizetsz, miután elfogyott a keret. Akkor mi a kérdésed? Felmenni fel tudsz, de még1x nem írom le:) Előzőbe minden le van írva:) Viszont ha lejárt a hűségidőd, akkor át tudod váltani valami újra, aminél már nincs túlforgalmazási díj, csak lassítás.
2011. jún. 5. 21:35
 9/9 A kérdező kommentje:
Igen, én egy másikra akarok váltani, amire azt írtátok, hogy lassítja. A másikat tudtam, hogy fizetni kell, amúgy asszem 20ft/10kb..
2011. jún. 5. 21:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!