Mennyi helyet foglalnak a telefonon az olyan applikációk, mint Lidl, ROssmann, Spar, DÁP, Posta, MÁV, stb.?
Sok hely kell nekik? És jelenlétük lassítja a telefont?
Utálom nagyon már az applikáció szót is. De sajnos muszáj használni őket, ha gyorsabb ügyintézést akarok, ha infóra van szükség, ha boltban akarok spórolni, szóval igen, jó ha az ember használja.
Én még nem sokat használok, meg egyszerűen utálom, hogy újabb és újabb intézmények, cégek hirdetik a saját appjukat, amelyek használata valóban előnyt, hasznot jelent...
Viszont most koppantam, mert tárhelyet kellene felszabadítani, hogy újabb appot letöltsek....
Nincs sok törlendő a telefonomon...
Most ezek a hülye appok ennyire helyigényesek????

Ezek közül melyiket használod rendszeresen ? AZ maradhat amit ritkán töröld le ,és max PC, Laptop,használod vagy
Vagy vegyél nagyobb tárhelyü Telefont.
Nekem telefonomon Van Lidl,Rossmann,müller App gyakran használom.
Van vonatos App rendszeresen használom (nem mav nem magyarországon élek)
Van iskolai App a lányom miatt.
De AZ én telefonom 12/256 GB tárhelyem Van.

Mai sztenderdek szerint nem használnak sok helyet ezek az appok és nem is lassítják a telefont, hiszen nem futnak állandóan. Nyilván ha egy régi és akkori szinten olcsó telefonnal szeretnél sok ilyet használni, akkor nem fognak elférni, de ez nem az appok hibája, hanem az ócska telefont kéne időnként lecserélni. Mindenesetre egyik ilyen app használata sem kötelező.
Bemégy egy műszaki boltba, vagy a telefonszolgáltatódhoz, esetleg felcsapod az internetet és keresel egy lehetőleg 100 ezer forintnál drágább telefont legalább 128 giga háttértárral valami ismertebb gyártótól, aztán le van tudva ez a probléma 5 évre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!