45 ezerből milyen telót vegyek? (lent)
Figyelt kérdés
T-mobile domino,Android ennyi a kikötésem és webshopból is vennék ha úgyvan.. mert ugye ott olcsóbb2011. jún. 4. 16:14
1/10 anonim válasza:
lg optimus me,samsung galaxy mini,
2/10 anonim válasza:
Sony Ericsson Xperia X8.Tökéletes.^^
6/10 A kérdező kommentje:
samsung galaxy 3 és x10 mini pro-ra gondoltam... de ha jobb lenne a kamerája zte nek az se lenne rossz mert tetszik amúgy.. nemtom meiket vegyem
2011. jún. 4. 17:11
7/10 anonim válasza:
A Samsung Galaxy 3 és a SE Mini Pro közül én a Samsung-ot választanám a képernyő mérete miatt de amúgy nekem Galaxy 3-mam is van és nem bántam meg, hogy megvettem.
9/10 anonim válasza:
hát túl jót nem tudsz venni de semmiképp ne vegyél lg-t mert az egy kaki "telefonmárka"
10/10 anonim válasza:
Szerintem x10 mini prot vegyel, nem reg vettem,es nem bantam meg nagyon jo es nagyon tetszik,mst is arrol irok.*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!