Milyen videokártyát vegyek 25 ezerből, ha a legújabb játékokat maxon akarom tolni? Vagy legalább jól elmennjenek rajta a játékok.
Figyelt kérdés
2011. febr. 12. 15:59
2/7 anonim válasza:
Ennyiért hd5750-est vagy gt240-est kapsz, de tuti, hogy ezzel nem fogsz maxon működni.
3/7 anonim válasza:
Szerintem rakj hozzá még pár ezrest és vegyél egy HD5770et, az azért már tisztességesen viszi a játékokat.
4/7 anonim válasza:
Maxon ennyiért semmit nem fogsz vinni.
5/7 anonim válasza:
csatlakoznék az előttem szólókhoz de ha nem akarsz rá annyit költeni akkor elég jó grafikusbeállítással (+jó -lap,-prici,-táp) egy HD5670 es is megteszi
nekem egy gigabyte p41t-d3 lapon egy intel E6600 az procival és egy 55W táppal a cod black ops ot lagg nélkül viszi
6/7 anonim válasza:
Ez nagyon felbontás függő, nálam a "max" az minimum 1920x1080at jelent, gondolom neked 1280x1024et. :D
7/7 anonim válasza:
Hát ez az. A crysis-t nyomasd 1920x1080-on. Pedig az már nem is mai játék
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!