Milyen videokártyát ajánlotok ami nem túl drága de a legújabb játékok futnak rajta full grafikán?
Figyelt kérdés
2009. jún. 14. 14:35
1/6 anonim válasza:
9800GT túlhúzva, vagy 4850. 40-50 ezer körül vannak
2/6 anonim válasza:
ATI Radeon HD 4550
Én most veszek ilyet 9000 Ft-ért, és nem a minősége miatt ilyen olcsó! Nagyon is jó kártya!
3/6 anonim válasza:
Szia! Most nagykerekben igen olcsó a 9400 és 9500 GT, 14 - 16 ezer Ft, Gigabyte chipsettel, Ferenciek terénél van egy, HardverKer a neve, keress rá a weblapjukra, www.hardverker.hu
Sok sikert!
Jah és még valami, az eladók nagyon rendesek:)
4/6 ceri válasza:
veri a 9800 GT-t. A 30000 kategóriából ezt ajánlom.
Az eddig ajánlottaknál modernebb. Mindenesetre, megnézni érdemes megnézni ezt az oldalt.
5/6 anonim válasza:
csak ne 512-eset vegyél. A 750-es magórajel nem nagy cucc, 9800-am is bírja, 820-ig próbáltam. 900-at még nem mertem.
6/6 anonim válasza:
Szerintem most a HD4770 van a legjobb ár/érték arányban!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!