Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sürgős! Mit vegyek? : iPhone...

Pipe16 kérdése:

Sürgős! Mit vegyek? : iPhone 4-et vagy Nokia e7-et vagy Samsung Galaxy S II. -őt?

Figyelt kérdés
Nekem mind1 a pénz de a telefonok közűl nem nagyon tudok választani, szeretem a szétcsúsztatható telefonokat de viszont mindig visszahóz az iPhone felbontása, mindegyiknél jobb,a samsung meg jobban fel van turbózva mint a többi!. Tehát tényleg nehezen tudok dönteni...
2011. jún. 3. 13:39
1 2 3
 21/26 levikécske ***** válasza:
nehogymár olyan iphone 4 -et vegyél aminek 3 hónap után tönkre megy a fülhallgatója és betörik a képernyője és belassúl 1 képtől!!!
2011. júl. 5. 13:42
 22/26 anonim ***** válasza:

január óta használok iphone 4-et. jól működik a hoozzá kapott füles, a gép még soha nem lassult be, talán ha egyszer lefagyott 5mp-re, ejtettem már le de nagy baja nem lett.

soha nem volt még ilyen jó telóm

2011. júl. 5. 16:36
 23/26 levikécske ***** válasza:
az lehet h igy pár hónaposan még makulátlan és nincs baja de hidd el én abba a társosgába vagyok ahol több ismerősömnek is van és hát nálam is már volt jópárszor hidd el az iphone egy tipikus divattelefon ha normális használható telót akarsz akkor galaxy
2011. júl. 5. 21:36
 24/26 anonim ***** válasza:

normális és használható. és persze pont elhiszem h a társaságodban minden második embernek iphone 4 e van. előte 1,5 évig egy ipod touchot használtam, kifogástalan állapotban adtam tovább. megbízhatóak, 2 évig van rá szoftvers támogatás az androiddal ellentétben (lásd motorola milestone). a szoftverboltjuk minőségre és mennyiségre is egyenlőre veretlen.

alapos tesztek, fórumbújások után +1,5 ipodozás után döntöttem az igen irritálóan drága almás készülék mellett. minden telefonnak van hibája, csak az alma annyira népszerű h vásárolni és utálni is divat. egészségetekre.

sztem jobb lenne ha a vásárlÓ inkább kismillió cikket, fórumot olvasna ilyen kommenteket helyett (max kiegészítésnek de ne ez legyen már az alap)

2011. júl. 5. 23:16
 25/26 anonim ***** válasza:

nálam már leváltotta a laptopot, van rajta jó kis word,excel (gyors sürgős melóhoz elég, nyilván nem szakdogát irunk rajta), ebook olvasó, filmet nézek rajta,azopn negtezek már itthon is. amióta van rá wow clón potom pénzért azzal is jól elvagyok.zseblámpának is profi, fényképezek is vele rendesen.

tisztában vok vele h 17 éves plázapőicsák is ezzel nyomulnak mert drága. én kihasználom, nekem kell. android nem kell. eleget olvastam, tapiztam. szép ügyes, de az én igényemnek nem megfelelő. nem hozza a szintet.

2011. júl. 5. 23:20
 26/26 levikécske ***** válasza:
joh ez egyéni vélemyény én megértem h neked az jön be volt nálam majdnem fél évig egy 3gs és nekem nem tetszett most galaxy s-em van és most gondolkozok egy sgs2-ben ez a te döntésed attól függ hh melyik telefon szipatikusabb neked vagy tetszik jobban ez egyéni...
2011. júl. 6. 00:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!