Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sürgős! Mit vegyek? : iPhone...

Pipe16 kérdése:

Sürgős! Mit vegyek? : iPhone 4-et vagy Nokia e7-et vagy Samsung Galaxy S II. -őt?

Figyelt kérdés
Nekem mind1 a pénz de a telefonok közűl nem nagyon tudok választani, szeretem a szétcsúsztatható telefonokat de viszont mindig visszahóz az iPhone felbontása, mindegyiknél jobb,a samsung meg jobban fel van turbózva mint a többi!. Tehát tényleg nehezen tudok dönteni...
2011. jún. 3. 13:39
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
SGS2
2011. jún. 4. 02:09
 12/26 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm a sok választ,szerintem akkor samsung lesz ha minden igaz!! :DD
2011. jún. 4. 19:10
 13/26 anonim ***** válasza:

NOKIA E7 Ne is gondolkozz máson. Egy fogorvos barátomnak is ilyen van és imádja. Ha nem 3 hónapja vettem volna új telefon, hanem most kellene, akkor én is ilyet vennék. Szolidan elegáns, fizikai qwerty, usb eszköz fogadás, hdmi, stb. stb.

Az előttem kommentelő tejfölös szájúakra pedig NE hallgass, mert komolytalan mind. Maximum itt okoskodni, meg szemetetszedni használható emberek!

2011. júl. 5. 07:13
 14/26 anonim ***** válasza:

Igazad van mindenképp maradj a Samsung Galaxy S2-nél, ha legjobb telót akarod!!

A nokia meg semmire se jó!!

2011. júl. 5. 08:24
 15/26 anonim ***** válasza:
Inkább az utolsó kommentelő az, aki semmire sem jó.
2011. júl. 5. 09:58
 16/26 anonim ***** válasza:

én nemtom miért nem olvasol teszteket h meyilk való hozzád. teljesen másra van midnegyiok teló.

nekem iphone 4em van és soha nem cserélném le másra, de előtte samsung galaxy s-sel szemztem.

és azért az erős tulzás h derég leverte az almát. nem verte le. egy 10 hónappal fiatalabb készülék az SII...anno az SGS -t ugy elverte h csak nyekkent. erre meg majd lehet mondani h az iphone 5 fog odavágni (amiről senki semmi hovataliosat nem tud!!).

de mindegy, a SII tényleg jó teló, az tagadhatatlan. de ráadásul 3 különböző oprenszeres telefont kérdeztél. hát csak tudod már h android, ios vagy mi kell inkább...

2011. júl. 5. 10:12
 17/26 levikécske ***** válasza:

samsung gs2 fényévekkel jobb mint a iphone és a nokiánál is jobb super amoled plus 4,3 inc-es képernyő 1,5 ghz proci 8 mp autófókuszos képstabilizátoros kamera led vakuvel előlapon 2 mp kamera android 2.3 sokkal jobbb!!!!!:D

én is azt veszem....

2011. júl. 5. 11:34
 18/26 anonim ***** válasza:
1.2GHz proci=SGS2
2011. júl. 5. 11:41
 19/26 anonim ***** válasza:
ha már nem olyan sürgős akkor várd meg az iphone 5-öt és akkor döntsél hogy sgs2 vagy i5
2011. júl. 5. 12:43
 20/26 anonim ***** válasza:
iphone 4, nehogymár akadós, ratyi androidot vegyél.
2011. júl. 5. 13:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!