Sürgős! Mit vegyek? : iPhone 4-et vagy Nokia e7-et vagy Samsung Galaxy S II. -őt?
NOKIA E7 Ne is gondolkozz máson. Egy fogorvos barátomnak is ilyen van és imádja. Ha nem 3 hónapja vettem volna új telefon, hanem most kellene, akkor én is ilyet vennék. Szolidan elegáns, fizikai qwerty, usb eszköz fogadás, hdmi, stb. stb.
Az előttem kommentelő tejfölös szájúakra pedig NE hallgass, mert komolytalan mind. Maximum itt okoskodni, meg szemetetszedni használható emberek!
Igazad van mindenképp maradj a Samsung Galaxy S2-nél, ha legjobb telót akarod!!
A nokia meg semmire se jó!!
én nemtom miért nem olvasol teszteket h meyilk való hozzád. teljesen másra van midnegyiok teló.
nekem iphone 4em van és soha nem cserélném le másra, de előtte samsung galaxy s-sel szemztem.
és azért az erős tulzás h derég leverte az almát. nem verte le. egy 10 hónappal fiatalabb készülék az SII...anno az SGS -t ugy elverte h csak nyekkent. erre meg majd lehet mondani h az iphone 5 fog odavágni (amiről senki semmi hovataliosat nem tud!!).
de mindegy, a SII tényleg jó teló, az tagadhatatlan. de ráadásul 3 különböző oprenszeres telefont kérdeztél. hát csak tudod már h android, ios vagy mi kell inkább...
samsung gs2 fényévekkel jobb mint a iphone és a nokiánál is jobb super amoled plus 4,3 inc-es képernyő 1,5 ghz proci 8 mp autófókuszos képstabilizátoros kamera led vakuvel előlapon 2 mp kamera android 2.3 sokkal jobbb!!!!!:D
én is azt veszem....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!