Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sürgős! Mit vegyek? : iPhone...

Pipe16 kérdése:

Sürgős! Mit vegyek? : iPhone 4-et vagy Nokia e7-et vagy Samsung Galaxy S II. -őt?

Figyelt kérdés
Nekem mind1 a pénz de a telefonok közűl nem nagyon tudok választani, szeretem a szétcsúsztatható telefonokat de viszont mindig visszahóz az iPhone felbontása, mindegyiknél jobb,a samsung meg jobban fel van turbózva mint a többi!. Tehát tényleg nehezen tudok dönteni...
2011. jún. 3. 13:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
90%

"mindegyiknél jobb,a samsung meg jobban fel van turbózva mint a többi!"

Akkor nem egyértelmű? :)

Amúgy szerintem is SGS2-t vegyél..

2011. jún. 3. 13:41
 2/26 anonim ***** válasza:
93%

Nem kérdés!Samsung!

Mérföldekkel ver akármilyen telefont.

Jah, és a Super AMOLED + kijelzőnek sokkal élesebb, és színhűbb a képe, mint az ájfónban található retinának.

2011. jún. 3. 13:47
 3/26 anonim ***** válasza:
Egyértelmű, iPhone.
2011. jún. 3. 13:57
 4/26 anonim válasza:

Ha a helyedben lennék egy percet sem gondolkoznék!

iPhone 4 és kész. Nem csak szuper teló, de rajolni is lehet vele h neked iPhone-od van..

2011. jún. 3. 13:58
 5/26 anonim ***** válasza:
90%
Egyértelmű hogy SGS2! nem érdemes vitázni mert ájfón 4-et oda-vissza veri!
2011. jún. 3. 16:02
 6/26 anonim ***** válasza:
93%

SGS2 v Iphone 4 , nokia e7 semmi fele keppen nem:D

En szerintem iphonet valasztanak, de nem tom nehez kerdes:D

2011. jún. 3. 16:52
 7/26 anonim ***** válasza:
Egyértelmű h iphone 4!
2011. jún. 3. 18:47
 8/26 anonim ***** válasza:
68%
A sok bolond iphone-t választ, mer harapott alma van rajta.. olyat énis tudok csinálni.. De nem az a lényeg, hogy szifonod van, hanem, hogy mit tud.. A Samsung meg már rég leverte a szifont.. nagyon rég..
2011. jún. 3. 19:06
 9/26 anonim ***** válasza:
100%

samsung galaxy s 2-t válaszd mer az a legjobb mobil

a nokiát felejtsd el messziről mert a mostani érintőképernyős nokiák mind lassuak befagynak sz@rok

az iphone meg csak menőzni lehet semmi másra meg csak játékra lehet a legjobban használni

az egyik osztálytársam most vett iphone-t és csodálkozott hogy nem rajongja ezért körbe a többiek és csak játékra használja.legalább a többiek tudják hogy sz@rt sem ér az iphone

2011. jún. 3. 19:21
 10/26 bp1985 ***** válasza:
100%
Egy IPhone usertől kérdezem, miért vannak ennyire elájulva tőle? Volt almám, sajnálom, hogy megvettem. Vettem helyette egy telefont, amivel dolgozni is lehet, nem csak teleszemetelni mindenféle idióta játékkal, meg alkalmazással.
2011. jún. 3. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!