Milyen telefont kérjek ami. (? )
Először is eloszlatnám kétségeket,nem egy hisztis kis p*csa vagyok és jajjújteló kell és na.Csak tönkrement a telefonom,már egy hete,és anya azt mondta hónap elején kapok egyet.
Érintőképernyőset szeretnék,nem kell hogy okostelefon legyen,de azért legyen szívós,és érje meg az árát.ha meg már árnál tartunk viszonylag olcsót szeretné(n)k.Samsung Corby-n gondolkoztam,az jó telefon szerintetek?Vagy mi lenne jó választás? Ja és ilyen előfizetéseseket meg ilyesmiket nem szeretnék,harmincas kártyám van azt szeretném megtartani hozzá,vagyis csak szimpla telefon kellene kártya nem.
Hát ilyen árfekvésű érintőkijelzős telefonok nem túlságosan sokáig tartóak. A Corby-n kívül nézd meg ezeket is szerintem: LG GS290 , Samsung Champ , Samsung S5230.
(Tudom, hogy ezek a telefonok minőségben csak a padlót súrolják de ha ilyen árfekvésű mobilt választhat a kérdező akkor ilyet tudok ajánlani.)
EZEKET A TELEFONOKAT CSAK SAJÁT FELELŐSSÉGRE VEDD MEG!
Ha belefér a keretbe, akkor Vodafone 845.
Használtan is lehet venni, így már 20e alatt van (amiket néztem, azok viszonylag jó állapotúak és még érvényes a garancia).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!