Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rejtett szám hívogat. Lehet...

Rejtett szám hívogat. Lehet valami sunyiság a dologban?

Figyelt kérdés

Az a lényeg, hogy hívogat kb. óránként egy rejtett szám. Először nem vettem fel, de a 10-nél már meguntam. Felvettem, de nem volt semmilyen hang. Másodszor sem, de akkor észrevettem, hogy a "beszélgetési idő" 1 másodperc. Utána még kétszer ugyan ennyi.

Arra gondoltam, hogy lehet azzal nekem nagyobb összegű a számlám, hogy esetleg hívást fogadok, és valami csavar van a dologban? Hallottatok már ilyenről? T-mobile-ban nem segítenek, nem nincs semmi ok rá.

2011. máj. 27. 11:28
 1/8 anonim ***** válasza:
75%
A rejtett szám mindig sunyiságot jelent. Ki nem állhatom, ha erről hívnak. 2 okból hív valaki rejtve: az egyik, hogy ezek közvélemény-kutatók, ügynökök, akik nem akarják kiadni a számot, a másik magánszemély, aki szintén nem akarja kiadni magát, takargatni valója van. Én soha nem veszem fel ezeket.
2011. máj. 27. 11:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Csak valaki szórakozik veled.

Vedd fel, és ne szólj bele, hadd pörögjön a számlája.

2011. máj. 27. 11:38
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
a t-s kártyámon engem is sokszor hivogat valaki, aztán rögtön lerakja, mikor felveszem. és ezt a számomat alig tudja valaki, aki meg tudja az tuti nem szórakozhat. amúgy ha hívást fogadsz azért te nem fizetsz.
2011. máj. 27. 11:42
 4/8 anonim válasza:
Tuti olyan hívogat aki benne van a telefonkönyvedbe és tudja hogy ismered.
2011. máj. 27. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Rejtett számot én sem veszek fel soha.Aki engem hív,az számmal hívjon.Sajna nem lehet letiltani az ilyen hívásokat,pedig jó lenne!!
2011. máj. 27. 11:55
 6/8 anonim válasza:

Lehet benne ilyen számlázós buli, ismerősi körben öregek már megsztívták ezzel egyszer.

Nálam alapból hívás elutasításban vannak a rejtett számok.

2011. máj. 27. 12:33
 7/8 anonim ***** válasza:
Egy pár hívás időpontot felírsz és zaklatásért feljelented. A szolgáltatód nem fog kiadni hívó felet, bár meg tudja nézni. Csak végzésre.
2011. máj. 27. 13:40
 8/8 bp1985 ***** válasza:
70%

A válasz írója 83%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 11:36

Pl állásinterjúra is rejtettről hívnak sokan, hivatalból is rejtettből telefonálnak. Sőt, családsegítő szolgálat is rejtettről hív, persze az amiatt van, hogy ne azon zaklassák őket, hanem a publikus számukon.

2011. máj. 27. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!