Valaki segítene ebben a dologban? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Szóval vettem 5.1-es hangfalat , jól működik meg minden , de befog egy francia rádióállomást :S Nincs antenna a hangfalak közelében, a mélynyomón van egy ipod dokkoló ha ez számít valamit de nemértem h miért fogja.Szóval befogja ezt a rádiót és le sem tudom halkítani , amint bekapcsolom a hangfalakat elkezd szólni ez a vacak állomás , hiába halkítom le ugyan olyan hanerővel hallatszik.Már nagyon idegesít , zenét sem tudok hallgatni normálisan :@
Mit tehetnék h ez megszűnjön ? Mivel árnyékoljam le esetleg ?
2010. máj. 14. 21:48
1/6 anonim válasza:
Na erre en is kivancsi vagyok nekem sokat befog kozbe de csak kb 10 pec mukodes utan mikor elinditom nem de nekem nemetet es romant is fogott azt mondtak h ezek az erositok vesznek radiojelet de nekem tisztan ki is veheto neha a radioban mit mondanak...
2/6 anonim válasza:
Jól értem? A hangfalak minden rádió, PC, házimozi nélkül különböző állomásokat játszanak le? És ha teszel rájuk valamit, mármint a bemenetére, akkor is hallani az idegen adást, vagy akkor semmi sincs?
3/6 anonim válasza:
Elso vagyok igen minden csatlakozas nelkul radiojeleket fog be es hallatszik a hang...:D
4/6 A kérdező kommentje:
Igen , úgy ahogyan leírtad.
2010. máj. 18. 15:58
5/6 A kérdező kommentje:
Amikor kikapcsolom a hangfalakat akkor nem hallani , de amint beindítom hallom mit beszélnek benne , és nem tudom szabályozni h milyen hangerőve halljam , leveszem 0-ra a kapcsolóval és ugyan olyan hangerővel szól.
2010. máj. 18. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!