Milyen érintőképernyős telefont ajánlotok max.50-60 ezer Ft. értékben?
Figyelt kérdés
Legyen: Androidos és legalább 5 mp-s kamera és legyen benne wifi...:)2011. máj. 21. 23:35
11/20 A kérdező kommentje:
akkor nem tudom milyen telót vegyek...:S
xperia neo-t szeretnék igazán...de nagyon drága:S
2011. máj. 22. 21:41
13/20 A kérdező kommentje:
a belső memóriája kicsi...ez nem baj?így hogy telepítek rá,nem úgy van,hogy oda tudok telepíteni?
jah,és ezenm milyen android van?
2011. máj. 22. 21:50
14/20 anonim válasza:
lényegtelen a belső memóriája, úgyis bővíted majd sd-vel. az app2sd progival meglehet csinálni, hogy ne oda mentse.
2.2-es van rajta gyárilag és lehet frissíteni 2.3-asra.
15/20 A kérdező kommentje:
klassz...és azt hogy kedll frissíteni?nem értek hozzá:(
2011. máj. 22. 21:56
16/20 A kérdező kommentje:
Egyre jobban tetszik ez az ace...:D
2011. máj. 23. 12:22
18/20 A kérdező kommentje:
Megvettem a samsung galaxy ace-t... Az lenne a kérdésem hogy az normális hogy amikor telepítek rá nem lehet engem hívni és én sem tudok hívni senkit...elkezdek hívni valakit elkezdi átirányítani majd kiírja hogy vége...ezt letőltés előtt is csinálta már...ez baj mit csináljak vigyem vissza? Meg amikor belépek a feladatkezelőbe akkor a képernyő jobb felső részén de csak a szélén ilyen vilàgos árnyalat van... Plusz a betűk vége halványabb alig elolvasható de csak ott... Ez baj?vigyem szervízbe
2011. jún. 26. 11:14
19/20 anonim válasza:
Vidd vissza. És amúgy csak akkor frissítsd netről ha rootoltad szerintem. Ha rootolod elveszik a garancia de cserébe megkapod rendszergazda jogokat. Nekem nem volt ilyen problémám amikor megvettem.
20/20 A kérdező kommentje:
oké...:)szóval kellene tudni mindig telefonálni...
akkor go szervyz:(:(:(
2011. jún. 27. 13:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!