Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Nokia C7, Samsung Omnia7 vagy...

Nokia C7, Samsung Omnia7 vagy Samsung Wave2 (S8530)?

Figyelt kérdés
2011. máj. 18. 22:22
 1/9 Panda Péter ***** válasza:
ezek közül sztem omnia7
2011. máj. 18. 22:25
 2/9 Panda Péter ***** válasza:
mondom ezt úgy, hogy egyébként eléggé szimpatizálok a badával. de a wp7-nek stabilabb jövőt látok.
 3/9 anonim ***** válasza:
Wave 2
 4/9 Panda Péter ***** válasza:
úgy látszik valahogy sose értünk egyet :D
2011. máj. 18. 22:33
 5/9 anonim ***** válasza:
jaja :D
2011. máj. 18. 22:35
 6/9 anonim ***** válasza:
ne viccelődjünk már a badával... ez az asnemtudomki általában jokat ir de most téved. a WP7-é a jövő. Mangó frissítést nézzétek meg sokmindent belepakolnak és ez csak fejlődni fog. a bada az egy vicc rendszer. egy android copy aminek szerintem semmi értelme. nincsenek rá nomrális alkalmazások gagyi játékok...stb csodálom h van aki szereti. valahol olvastam h valaki vett badát, mert ugyanigy rábeszélték és hatalmasat csalódott... nem csodálom
2011. máj. 18. 23:26
 7/9 anonim ***** válasza:
de nem úgy volt, hogy a wp7 ezentúl 2 magra fog hajazni és sz@rni fog az eddig kijött egymagós telóira? azt olvastam, hogy emiatt ment le ennyire az áruk.
2011. máj. 18. 23:29
 8/9 anonim ***** válasza:
*egymagos
2011. máj. 18. 23:29
 9/9 blex ***** válasza:

nemnem. a mangót (ősz) hivatalosan bejelentették az összes készülékre és szerintem még utána is jönni fognak az update-ek egy jó darabig. ha jól tudom, levitték 800 MHz-re a proci alsó határát, akkor csak nem szabják meg a két magot.

egyébként én egy boldog tulajdonosa vagyok egy omnia 7-nek, én ajánlom, főleg majd a mangóval :) a napokban pedig már a frissítési gyökérségek sorozata is lezárult

2011. máj. 19. 00:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!