Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Még is milyen telefont tudnék...

Még is milyen telefont tudnék venni, ami nem érintős, csak az a baj, hogy ami nem érintőképernyős az meg nekem nem mind tetszik?

Figyelt kérdés

Nincs olyan sok választék. T-mobile-nál és Vodafonnál is kevés választék van. Amit kinéztem, az meg ilyen 40000 ft. Egyszer vettünk 40 ezer ft-ért telefont, de többet biztos nem fogok ennyiért venni.

Az érintőképernyős telefonok meg hamar elromlanak, és nekem meg nincs arra pénzem,hogy 50 meg 100 ezerért vegyek egy használhatót jó darabot, ami minőségi.

Hiába mondják, hogy az érintőképernyős telefon így meg úgy divat, nem az, csak nincs sok választék. Vagy ezt veszel, vagy megveszed azt ami neked nem is tetszik.

Akkor így hogy lehet telefont venni?

Régen lehetett választani normálisan, volt felnyithatós is(amit én jobban szeretek).

2011. máj. 17. 17:38
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:

"

mert pont ez az a telefon, ami fél éven belül elszaródik, max 1 év az élettartama. utána felmondja a szolgálatot az érintés érzékelő, vagy a kijelző (ezek a leggyakoribbak) vagy más. nagybátyámnak gsm boltja van és tömegesen hozzák be. ezenkívül kezelhetetlen, mert rezisztív (abból is a rosszabb fajta) kijelzője van, nem veszi az érintést. alig tud valamit. "

Hauwei az drágább, 31 000 körül van, a másik pedig 20 000 most.

És szerinted azok akik visszavitték, azok mind nagyon vigyáztak rá? Lehet pont azért vitték hozzá, mert túl sokszor ejtették le, én nem egyszer láttam olyanokat akiknek érintős telójuk volt, hogy lóbálják aztán meg leesik a kezükből és esik egy jó nagyot.

Nem feltétlenül romolhat el, ha valaki vigyáz rá.

2011. máj. 17. 23:03
 32/49 anonim ***** válasza:
nem, ezek úgy szokták felmondani a szolgálatot hogy egyik pillanatról a másikra. például este leteszik az asztalra és reggel már nem reagál semmire, és nem szokták érteni miért.
2011. máj. 17. 23:04
 33/49 A kérdező kommentje:
Ja mert a többi telefonnal nem járhatok így, csak is ezzel?:)
2011. máj. 17. 23:07
 34/49 anonim ***** válasza:

hát ezzel a legnagyobb eséllyel :)

amúgy 25000 ft. simán megéri azt a +5k-t a huawei

2011. máj. 17. 23:09
 35/49 A kérdező kommentje:

Meglátom még.

Vodafonnál amúgy 20 ezer

Hol 25 ezer ft?

2011. máj. 17. 23:11
 36/49 anonim ***** válasza:
0%
kártyafüggetlenül néztem gsmline-nál, ahol minden mobil olcsóbb mint a szolgáltatóknál. vodánál gondolom azért ennyi most, mert kifutó modell és hamarosan kivonják.
2011. máj. 17. 23:14
 37/49 anonim ***** válasza:
Nagyon is megéri az árát. Jobb mint a windows phon 7 es mobilok. Olyanom is volt de el is adtam 1 hónap után
2011. máj. 18. 12:52
 38/49 anonim ***** válasza:
0%
az s5230 jobb mint a windows phone 7? gyáááá :D:D hát ez nem volt gyenge...biztos hogy nem volt wp7 telód
2011. máj. 18. 12:58
 39/49 anonim ***** válasza:
Írtam vissza e-mail-ben.
2011. máj. 18. 13:05
 40/49 anonim ***** válasza:
8%
sziasztok! először is nem tudom mit pattogtok, én is az informatika világában mozgok, és teljes mértékben egyetértek "asdfvb" -vel. Nekem is volt S5230-am és szintúgy tapasztaltam ezeket a dolgokat... egy rakás szar. Jó dolgokat ír, nem kéne fikázni. Tanácsot adott, ha nem tetszik nem fogadod el ennyi.Nyilván azért tetted fel a kérdést mert nem értesz a témához nem?
2011. máj. 18. 15:10
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!