Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Még is milyen telefont tudnék...

Még is milyen telefont tudnék venni, ami nem érintős, csak az a baj, hogy ami nem érintőképernyős az meg nekem nem mind tetszik?

Figyelt kérdés

Nincs olyan sok választék. T-mobile-nál és Vodafonnál is kevés választék van. Amit kinéztem, az meg ilyen 40000 ft. Egyszer vettünk 40 ezer ft-ért telefont, de többet biztos nem fogok ennyiért venni.

Az érintőképernyős telefonok meg hamar elromlanak, és nekem meg nincs arra pénzem,hogy 50 meg 100 ezerért vegyek egy használhatót jó darabot, ami minőségi.

Hiába mondják, hogy az érintőképernyős telefon így meg úgy divat, nem az, csak nincs sok választék. Vagy ezt veszel, vagy megveszed azt ami neked nem is tetszik.

Akkor így hogy lehet telefont venni?

Régen lehetett választani normálisan, volt felnyithatós is(amit én jobban szeretek).

2011. máj. 17. 17:38
1 2 3 4 5
 11/49 A kérdező kommentje:

Mondjuk annyira nem fontos az, hogy minden legyen rajta, mert szeretek fotózgatni nekem inkább ez a lényegesebb, meg persze rátenni képeket és zenéket.

szóval ezért sem akarok én nagyon drága telefonokat, mert nekem alap dolgok miatt kellene csak.

2011. máj. 17. 18:18
 12/49 anonim ***** válasza:
28%

nem :D a wifi router-t egy eszköz, az otthoni netes modemedhez kell hozzákötni és arról fog jönni a net. segítségével vezeték nélkül netezhetsz laptopon, vagy több pc-n is otthon a hatósugarán belül.

[link]

2011. máj. 17. 18:20
 13/49 A kérdező kommentje:

érdekes:D

kezdek összezavarodni xD.

de azért köszi,hogy leírtad talán ha nekem is ilyen telóm lesz akkor majd tudni fogom :DD.

2011. máj. 17. 18:22
 14/49 anonim ***** válasza:
Nekem Nokia 6300-asom van már 2 évve és tökéletesen működik még egyszer sem romlott el,ha megbízhatót akarsz akkor ez az(nem is olyan drága)
2011. máj. 17. 18:44
 15/49 anonim ***** válasza:
Vagy Nokia 6300 tényleg:D asd izére ne hallgass, mindig arra próbálja rábeszélni a többieket, ami rossz, ezáltal a többieknek rosszat okoz.
2011. máj. 17. 18:46
 16/49 anonim ***** válasza:
0%
aha :D ki a number one a toplistán?
2011. máj. 17. 18:47
 17/49 A kérdező kommentje:
Hát bocs, de 52 241 ft az drága. De talán nem vagyok gazdag lehet ez a baj. Merthogy egy telefonért ennyit biztos nem adnék ki.
2011. máj. 17. 18:49
 18/49 anonim ***** válasza:
neked jó lesz a diva
2011. máj. 17. 20:05
 19/49 anonim ***** válasza:

Nekem Huawei u8500-as telefonom van, és egyetemistaként minden igényemet kielégíti.

Van wifi, android 2.2, gps, rádió, sok.sok alkalmazás..

Sőt most töltöttem le egy snes (super nintendo) emulatort is, nagyon szépen fut, neked biztos tetszene. (Csak időm nincs ezekre.. :)

Viszont nem csinál szép fényképeket.

2011. máj. 17. 20:50
 20/49 anonim ***** válasza:

Heló!

Nekem Samsung Gt-S5230 telefonom van és nagyon tetszik. Külsőre és belsőre is szép kis telefon. Elhiszem, hogy ez Európa egyik legtöbbet eladott telefonja. Rengeteg minden elérhető rá az internetről. Wifi csak az újabbakban van de az nem létkérdés. Azt tanácsolom t-mobile-nál vedd és így egyszerű lesz rá telepíteni java játékokat és widgeteket (minialkalmazásokat) is, mert a t-mobil gyári szoftvere elég szép és normális tempójú is, bár ezekből is van több az interneten de otthon ne csináld mert ha szervizre kerül szoftverhiba miatt nem kötelesek megcsinálni még ha garanciális is, mert a szoftverbe piszkítás garanciavesztéssel jár és persze a t-mobil-nál ott az ingyen facebook lehetőség. Árra nem drága 23 990-FT volt tavaly decemberben az ára, körülbelül most is annyi. Strapabíró már többször leejtettem és nincs baja. Szerintem ez egy nagyon jó mobil a többihez képest. Szerintem hallgass rám és ezt vedd meg. A telefongurun megnézheted az adatit: [link]

2011. máj. 17. 21:50
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!