Még is milyen telefont tudnék venni, ami nem érintős, csak az a baj, hogy ami nem érintőképernyős az meg nekem nem mind tetszik?
Nincs olyan sok választék. T-mobile-nál és Vodafonnál is kevés választék van. Amit kinéztem, az meg ilyen 40000 ft. Egyszer vettünk 40 ezer ft-ért telefont, de többet biztos nem fogok ennyiért venni.
Az érintőképernyős telefonok meg hamar elromlanak, és nekem meg nincs arra pénzem,hogy 50 meg 100 ezerért vegyek egy használhatót jó darabot, ami minőségi.
Hiába mondják, hogy az érintőképernyős telefon így meg úgy divat, nem az, csak nincs sok választék. Vagy ezt veszel, vagy megveszed azt ami neked nem is tetszik.
Akkor így hogy lehet telefont venni?
Régen lehetett választani normálisan, volt felnyithatós is(amit én jobban szeretek).
Kedves asdfvb! Én nem akarlak megbántani téged, nem ez a szándékom , mert sok hozzászólásban azért tényleg jókat írsz;) De azért más olcsóbb telefonokat se nézzünk már le, mert nem hiszem, hogy azok mind olyan gagyik lennének.
van akinek ez tetszik van akinek az. És egyszer még a legdrágább telefon is elb@szódhat ugyanúgy, ahogy az olcsó is. Sőt, semmi sem tart örökké. És azért ne nézzük már le azokat, akiknek olcsóbb telefon jut vagy éppen nem akarja a legdrágább legjobb android-os telefonokat megvenni. Márpedig igaz lány vagyok, de nekem nem a legfontosabb, hogy legyen rajta wifi (elég ha itthon net-ezek), még a facebook sem fontos , vagy az ehhez hasonló "menő" alkalmazások, amiket csak a drágább telefonok tudnak.
"neked jó lesz a diva"
Ennek meg üzenem, ha úgy akarom akkor azt veszem meg nem leszek tőle se több, se kevesebb. Ha te azt hiszed, hogy telefontól valaki több lesz akkor gratulálok.
;)
Egyébként meg nem tetszik annyira a diva. a hátlapja miatt.
nankacu válasza:
Neked (is) köszönöm a válaszokat szerintem fogok írni e-mailt :) Mert amúgy ezt a telefont tavaly is kinéztem, csak akkor úgy rémlik, hogy drágább volt a vodafonnál is. De most a t-mobilnál úgy látom olcsóbb.
Nekem zenehallgatásra, fotókészítésre, sms-re, képek feltöltésére tökéletes lenne. Nem kell nekem nagytudású telefon, ezért is írtam, hogy nekem gombos telefon is megfelelne csak abból meg kevés van ami jó is meg olcsó lenne. De akkor úgy látom lefogom váltani érintősre, veszteni valóm nincsen, beállok a csordába. xD
És pontosan miért nem éri meg most az árát?:)
Van rá ugyanúgy garancia. Szerintem amikor drágábban adták egy kicsivel, akkor is tök simán kiválaszthatnak az emberek Egy olyat, ami pont sz@r lesz és hamar elfog b&@szódni. Én is választottam már ilyet, és az nem érintős volt még akkor. ;) Szóval, ezt nem lehet így megmondani, hogy most pont akkor mikor levan árazva, akkor lesz sz@r. Vagy hogy értetted ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!