Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okos telefon, netezés?

Okos telefon, netezés?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, voltam bent a szolgáltatónál nem lehet letiltani a netet hiába kérem. Előfizetésben benne van, ezért nem tiltják le. Viszont az a kérdésem, hogy magától frissítgethet? meg netezhet is úgy, hogy én nem akarom vagy nem látom? Nem akarok elszállni a számlámmal.
2011. máj. 7. 11:35
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Egyébként annak, aki azt írta bírja, hogy olyanok vesznek...

Bunkó én is tudok lenni, egyébként az olyanok is előbb-utóbb megtanulják kezelni. Én tegnap kaptam.

2011. máj. 7. 12:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a hasznos tanácsokat sikerült megcsinálnom, remélem lassan rájövök, hogy kell kezelni okosan:o)) Senki sem úgy születik, hogy ért hozzá:oD
2011. máj. 7. 12:35
 13/15 anonim ***** válasza:
Ha van a díjcsomagodban net akkor fölösleges letiltani. Nem fogsz azért pluszba fizetni, hogy használd. Sőt a legtöbb csomagban már a túlforgalmazást sincs csak sebesség csökkentés ha túlléped az adatforgalmi keretet.
2011. máj. 7. 12:53
 14/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget.
2011. máj. 7. 20:31
 15/15 anonim válasza:

Valóban a csomaghasználatban kell kikapcsolni.

ennek meg aki ezt írta:

" Bírom hogy olyanok vesznek okostelót akik nem értenek hozzá...

bocsi, nem ellened irányul, vagyis nem főleg.. "

kíváncsi lennék mit szóltál volna hozzá mikor még nem tudtál írni, olvasni, biciklizni, vezetni stb. hogy rögtön azzal jönnek, minek kezdesz bele mikor nem is értesz hozzá.

2012. máj. 26. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!