Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Okos telefon, netezés?

Okos telefon, netezés?

Figyelt kérdés
Az a kérdésem, voltam bent a szolgáltatónál nem lehet letiltani a netet hiába kérem. Előfizetésben benne van, ezért nem tiltják le. Viszont az a kérdésem, hogy magától frissítgethet? meg netezhet is úgy, hogy én nem akarom vagy nem látom? Nem akarok elszállni a számlámmal.
2011. máj. 7. 11:35
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
ha androidos, akkor perze hogy frissítget magától...magán a telón tiltsd le
2011. máj. 7. 11:42
 2/15 A kérdező kommentje:
Na ez az azt nem tudom, hogy kell. Azért is fizetek, hogy frissítget?
2011. máj. 7. 11:42
 3/15 anonim válasza:
Tedd azt amit az első mondott, tiltsd le a telefonodon. Ott lesz az valahol a hálózatok menüpont környékén.
2011. máj. 7. 11:44
 4/15 A kérdező kommentje:
Segítsetek légyszi, már letöltöttem a használatiját is, mert, amit adtak hozzá az lószar volt, de egyszerűen sehol nem írja, hogy lehet ezt letiltani. Samsung galaxy mini GT-S5570. Tegnap már írtam egy kérdést, de arra, amit kaptam válasz az is kínai.
2011. máj. 7. 11:47
 5/15 A kérdező kommentje:
Van olyan, hogy vezeték nélküli hálózatok azon belül Wi-Fi beállítások, ez lehet az?
2011. máj. 7. 11:49
 6/15 anonim ***** válasza:
Nem, nem a wifinél van..
2011. máj. 7. 11:53
 7/15 anonim ***** válasza:

Bírom hogy olyanok vesznek okostelót akik nem értenek hozzá...

bocsi, nem ellened irányul, vagyis nem főleg..

Minden esetre, lehet leszedni widgetet android marketről hozzá

2011. máj. 7. 11:59
 8/15 anonim ***** válasza:
2011. máj. 7. 12:01
 9/15 anonim ***** válasza:
ezt szedd le és megoldódik
2011. máj. 7. 12:01
 10/15 anonim válasza:
Nekem Galaxy 3 van 2.2-es Androiddal, gondolom hasonlít a tiédre. Na, Beállítások/Vezeték nélküli és hálózati beállítások/Mobilhálózatok, itt pedig van egy olyan pont, hogy Csomagkapcs. használata. Ez magyarul a mobilnet, vagyis ezt kell kinyomni.
2011. máj. 7. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!