Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mit mondtok? Tanácsra lenne...

Mit mondtok? Tanácsra lenne szükségem. (lenn)

Figyelt kérdés

Új telefont szeretnék.

Láttam hogy vannak wifis telók. Igazából nem tudom nagyon, hogy mire való a wifi telefonnál.

Lehet valamilyen oldalon chat-elni ingyen?

Úgy értem, ha wifis, rá tudna menni a gépem netjére, és onnan skype, facebook vagy valami ilyesmi?

Pannonos vagyok..illetve Telenoros, nem szeretnék úgy kártyát csak telefont.

Tök hülye vagyok ilyen téren...

Annyi a fontos nekem hogy kezelhető legyen, lehetőleg elférjen a zsebemben...(mármint nem ilyen minik, csak ne az a böszme nagy)...érintős legyen, zenét tudjak rajta hallgatni...ennyi kb.

Amiket eddig néztem az a Samsung Monte és Wave.

Tehát lényeg a chat lehetőség Telenornál..ha van ilyen.

És még annyi hogy az internet ami van rajta, ingyenes vagy fizetős?

14/L

2011. ápr. 30. 18:14
 1/6 anonim válasza:

A telefonon a wifi-vel tudsz netezni ingyen a telón, ha van a közelben wifi, pl nálatok. Nem sima internet, hanem egy külöm modem, akkor tucc ingyen netezni és azon chatezni vagy amit akarsz.

Érintős telók ami sztem jó és megfizethető: Samsung Galaxy 3 vagy Ace

2011. ápr. 30. 18:23
 2/6 A kérdező kommentje:

óh.

És ha van itthon internetem, modemes, D-Link ha számít valamit, akkor arra rá tudok menni?

2011. ápr. 30. 18:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát hogyha rooter is van a házban ami kihat az összes gépre akk egyszerűen be kell kapcsolni majd a telefonon a wifit és csatlakozni kell ( ha van jelszó egyértelműen be kell ütni ). Ennyi végülis
2011. ápr. 30. 18:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Ja a kérdésedre a válasz az igen, de csak akkor ha van router :)
2011. ápr. 30. 18:42
 5/6 A kérdező kommentje:
Edimax 5-port fast ethernet switch-em van. Ez annak számít? Jó lesz?
2011. ápr. 30. 20:19
 6/6 A kérdező kommentje:
És köszi az eddigi válaszokat.
2011. ápr. 30. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!