Melyik jobb teló? (rövidkérdés. :D)
Figyelt kérdés
Samsung Champ vagy Sony Ericsson W205 ???2011. ápr. 30. 11:28
31/38 A kérdező kommentje:
A Samsung galaxy,mint olcsó telefon...hmm...akkor mi a drága??
Amúgy a kérdés már nem aktuális,vettem egy s5230-at.
2011. máj. 13. 12:59
32/38 anonim válasza:
"Samsung galaxy család.Ezek közül válogass ha olcsó de jó érintős telót akarsz."
Hát a minőségéhez képest olcsó.
33/38 A kérdező kommentje:
Mondom h nem aktuális.
2011. máj. 16. 18:59
34/38 anonim válasza:
ha jobban megnézed idézőjelbe van...mert nem értetted amit írtak régebben...ezért elmagyaráztam....csak hát...mindegy:D
35/38 anonim válasza:
A galaxy családből persze nem a legrágábbakat értem hanem az olcsobbakat pl.galaxy mini.
36/38 anonim válasza:
Az utolsónak igaza van elég olcsó teló a GALAXY MINI én a Corbyhoz hasonlítanám csak ugye ez okosabb. A Galaxy 3 is jó hasonló a minihez de jobb. Galaxy Ace uyge az kicsivel már drágább a közép árkategóriás fölső szintjén van. 5 megapixel stb de ez már drága. htc-ben van a Smart elég olcsó és még jó op rendszer fut rajta tetszetős teló. De én Nokiás vagyok nem a legjobb már a Simbián de régen az volt a legjobb. A sonykon meg mindegyik telón szar op. futott régen csak a nokián nem. Most már az Android a menő. De nokiában vannak jó telók pl Nokia 5230 érintőképernyős és olcsó. Mivel ötös széria Xpress Musik és játszani is el jó rajta döntögetős :) szal már mind1 de ha legközelebb telót veszel már tod h melyikek a jobbak. Nokia és htc :)))
37/38 A kérdező kommentje:
Már nem aktuális!!!
2011. máj. 21. 14:39
38/38 anonim válasza:
Tom azért írtam h majd legközelebb hasznodra lesz :D
am mid a 3 szar a champ a sony meg a s5230
akk ink mind1 már
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!